«Τοξοβόλος»: Το τηλεφώνημα που οδήγησε στο δεύτερο κρησφύγετο

Νέο κρησφύγετο του Γιάννη Μιχαηλίδη, εντοπίστηκε στην οδό Οιδίποδος στα Σεπόλια από την αντιτρομοκρατική.

Η Αντιτρομοκρατική δέχθηκε τηλεφώνημα το σάββατο στο οποίο άγνωστος ανέφερε ότι είχε δει στο σημείο την Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου.

Οι αστυνομικοί έφθασαν έξω από το διαμέρισμα και όπως αποδείχθηκε νοίκιαζε από τον Οκτώβρη η συλληφθείσα συνεργός τους «τοξοβόλου», χρησιμοποιώντας πλαστά στοιχεία ταυτότητας.

Οι άνδρες της Υπηρεσίας παρακολούθησαν το διαμέρισμα για ένα 24ωρο, δεν είδαν κάποια ύποπτη κίνηση και χθες μπήκαν σε αυτό παρουσία εισαγγελέα, ξεκινώντας έρευνα.

Κατά την έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα σε λειτουργία, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, πλήθος κλειδιών και φορητός ασύρματος.

Ενοικοι διπλανών διαμερισμάτων, μιλούν για μια κοπέλα που δεν ήθελε να πιάσει… φιλίες με κανέναν στη γειτονιά και σχεδόν πάντα ήταν βιαστική.

«Η κοπέλα έμενε εδω τους τελευταίους μήνες. Ποτέ δεν προσπάθησε να αποκτήσει σχέσεις με τη γειτονιά. Τις περισσότερες φορές έφευγε από το δώμα σχεδόν τρέχοντας. Τις τελευταίες μέρες ακούσαμε φασαρία από το δώμα χωρίς όμως να ξέρουμε τι έγινε», δήλωσε ένας ένοικος της περιοχής.

«Ούτε το όνομά της δεν είχαμε μάθει. Έφευγε και γυρνούσε πάντοτε βιαστική. Συνήθιζε να φοράει ένα καπέλο και πάντα σήκωνε το κασκόλ το πρόσωπό της. Την είχα δει παλαιότερα που είχε καλό καιρό να κυκλοφορεί με ποδήλατο μαζί με μία φίλη της. Λίγες ημέρες πριν από τη σύλληψή της ακούσαμε θόρυβο σαν να έσερναν βαριά αντικείμενα. Δεν είχαμε καταλάβει επισκέψεις», αναφέρει σε μαρτυρία του δεύτερος κάτοικος.