Τόλης Βοσκόπουλος: Συντετριμμένη η Άντζελα Γκερέκου – «Τέλος όλα…»

Συντετριμμένη είναι η Άντζελα Γκερέκου με τον θάνατο του συζύγου της Τόλη Βοσκόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα το πρωί μετά από ανακοπή καριδιάς και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του αλλά και το πανελλήνιο.

Ο «πρίγκιπας» του ελληνικού πενταγράμμου έφυγε σε ηλικία 81 ετών και μία εβδομάδα πριν από τα γενέθλιά του, με την Άντζελα Γκερέκου να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μην περιμένοντας τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη, παρά το γεγονός ότι ο τραγουδιστή αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

«Τέλος όλα…»

Σύμφωνα με την εφημερίδα ON Time, λόγω της κακής ψυχολογίας της αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα του σήρια του Mega, «Η Γη της Ελιάς» για να πενθήσει για τον σύζυγό της. Ωστόσο η συμμετοχή της θα συνεχιστεί κανονικά και μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ήδη με εντολή του Αντρέα Γεωργίου θα γίνει ό,τι χρειάζεται για να διευκολυνθεί η ηθοποιός στα σετ των γυρισμάτων.

Συντετριμμένη είναι και η κόρη του σπουδαίου ερμηνευτή, Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία του είχε μεγάλη αδυναμία και ήταν η μεγαλύτερη θαυμάστριά του.