«Τον χτυπούσαν και τραβούσαν βίντεο» – Νέες μαρτυρίες για τον ξυλοδαρμό 17χρονου μαθητή

Η επίθεση στον 17χρονο μαθητή στο Περιστέρι από μια ομάδα ανηλίκων είναι συγκλονιστική. Συμμαθητές του θύματος περιέγραψαν στον ΣΚΑΪ τον εφιάλτη που έζησαν.

«Μπήκαν στο σχολείο 14 άτομα και τον πλάκωσαν, του έσπασαν τη μύτη», αναφέρει μια κοπέλα, ενώ μια άλλη επισήμανε ότι «είχαν σκαρφαλώσει παιδιά στα κάγκελα και τράβαγαν βίντεο», ανέφερε ένας συμμαθητής του 17χρονου.

Μια συμμαθήτρια του 17χρονου είπε για τον ξυλοδαρμό στο σχολείο: «Ο συμμαθητής μου στο ΕΠΑΛ κατέβαινε από το κτίριο και βγήκαν 14 άτομα από το διπλανό σχολείο και τον χτύπησαν λόγω μιας κοπέλας. Τον χτύπησαν στη μύτη, και το μάγουλό του είχε πρηστεί με γρατζουνιές. Ο κολλητός του που πήγε να τον τραβήξει από τον χαμό, έφαγε και αυτός δύο χαστούκια».

Περιστέρι: Με βαριά τραύματα διακομίσθηκε ο 17χρονος στο νοσοκομείο
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο 17χρονος και ο κολλητός του διέφυγαν από το σημείο, ενώ άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον ανήλικο με βαριά τραύματα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. πήγαν στο σχολείο και συνέλαβαν τέσσερις ανήλικους που τους υπέδειξαν οι αυτόπτες μάρτυρες, ενώ αναζητούνται ακόμη 10 άτομα.