Τον σκότωσαν και του έκοψαν τον αντίχειρα για να έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό του

Η Gray και η Miller αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ένοπλη ανθρωποκτονία σε βαθμό κακουργήματος σε σχέση με τον θάνατο του Teklemariam.

Οι Αρχές των ΗΠΑ αναζητούσαν την 19χρονη Audrey Miller και την 22χρονη Tiffany Taylor Gray, εδώ και αρκετούς μήνες καθώς ήταν ύποπτες για την δολοφονία με μαχαίρι του 53χρονου Fasil Teklemariam πριν από αρκετούς μήνες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Teklemariam βρέθηκε νεκρός με πολλαπλές μαχαιριές και πολλά άλλα τραύματα μέσα στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματός του στις 5 Απριλίου 2024.

Επίσης έλειπε ο αντίχειρας του δεξιού χεριού, ο οποίος είχε κοπεί είτε την ώρα της δολοφονίας ή μετά το θάνατό του, σύμφωνα με την δικογραφία για τις συλλήψεις των Miller και Gray. Οι δύο γυναίκες είχαν και τρεις συνεργούς, άνδρες, ένας από τους οποίους αναγνωρίστηκε από την αστυνομία ως ο 34χρονος Tommy Whack. Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες τον Μάιο σε σχέση με την υπόθεση.

Σύμφωνα με τη δικογραφία η Γκρέι σκότωσε τον Fasil Teklemariam, ο οποίος στη δικογραφία κατονομάζεται ως suggar dady της 22χρονης, στο διαμέρισμά του χτυπώντας τον με μαχαίρι.

Το βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης από τον προθάλαμο της πολυκατοικίας του Teklemariam φαίνεται να δείχνει τις 19χρονη και την 22χρονη μαζί με τρεις άλλους άνδρες να μπαίνουν και να βγαίνουν από το διαμέρισμα περίπου την ώρα της δολοφονίας του άνδρα.

Το υλικό δείχνει πολλά άτομα που φορούν φούτερ με κουκούλες και μάσκες να μπαίνουν στο κτίριο και να βγαίνουν κρατώντας τσάντες και κουτιά γεμάτα διάφορα.

Από το διαμέρισμα του 53χρονου έλειπαν το κινητό, το tablet και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

Πληροφορίες από cbnews