Τοπαλούδης: Μην παίζετε πολιτικά παιχνίδια – Καλώ τον πρωθυπουργό να πάρει θέση

«Είναι θεμιτό κάποιοι να υπερασπίζονται τους συναδέλφους του, αλλά όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια», δήλωσε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γιάννης Τοπαλούδης, αναφερόμενος στις παρεμβάσεις Βερβεσού και Κλεφτογιάννη στην εκπνοή της δίκης για τη δολοφονίας της κόρης του, Ελένης.

Ο ίδιος χαρακτήρισε «εξωφρενικό» το να έρχονται εδώ και να «μας εμπαίζουν σαν οικογένεια», αναφερόμενος στην πλευρά των κατηγορουμένων και σχολιάζοντας την αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας, που προκάλεσε αντιδράσεις, είπε πως «η εισαγγελέας μίλησε ανθρώπινα και νομικά».

«Σταματήστε να παίζετε πολιτική παιχνίδια στη μνήμη της κόρης μας, λύστε αλλού τις διαφορές σας», είπε ο Γιάννης Τοπαλούδης, ενώ ερωτηθείς για τις σημερινές του προσδοκίες, είπε πως αναμένει την ανώτατη ποινή που προβλέπει η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Θείος Τοπαλούδη: «Καλώ τον πρωθυπουργό να πάρει θέση»

«Έχουμε πολιτικές παρεμβάσεις χωρίς κανένα λόγο. Κανένας υπουργός δεν έχει προσωπική άποψη. Έπρεπε να προσέχει πάρα πολύ και να μην εκφραστεί πάνω στο θέμα αυτό ο κ. υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ» είπε από την πλευρά του ο δικηγόρος και θείος της Ελένης Τοπαλούδη, Ευάγγελος Γκιούγκης στον ΑΝΤ1.

Η απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθήνας για την υπόθεση του βιασμού και της δολοφονίας της 19χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, το 2018, αναμένεται σήμερα το μεσημέρι.

-Ad-