Διέκοψαν λόγω επεισοδίων το Ολυμπιακός-Μπάγερν

Ολυμπιακός διακοπή: Κουκουλοφόροι με ρόπαλα και κράνη εισέβαλαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη στον αγωνιστικό χώρο στη διάρκεια της αναμέτρησης του με την Μπάγερν Κ19 για το Youth League και επιτέθηκαν στους οπαδούς των Βαυαρών. Το αποτέλεσμα ήταν να η αναμέτρηση.

Ολυμπιακός διακοπή: Η Κ19 του Ολυμπιακού υποδέχθηκε την αντίστοιχη της Μπάγερν Μονάχου για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Youth League όταν στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης εισέβαλαν 70 κουκουλοφόροι στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Φέροντας κράνη, λοστούς και φωτοβολίδες κατευθύνθηκαν προς το μέρος όπου βρισκόταν οι οπαδοί της Μπάγερν και τους επιτέθηκαν με φωτοβολίδες και καρέκλες. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αντέδρασαν και απώθησαν τους κουκουλοφόρους εισβολείς.

Η παρέμβασή τους ήταν καταλυτική για ν’ αποφευχθούν τα χειρότερα. Η αναμέτρηση διεκόπη. Όταν αποχώρησαν οι κουκουλοφόροι, οι παίκτες του Ολυμπιακού έσπευσαν προς το μέρος όπου βρισκόταν οι οπαδοί της Μπάγερν και ζήτησαν συγγνώμη, ενώ το ίδιο έπραξαν και προς τους συναδέλφους τους ποδοσφαιριστές της γερμανικής ομάδας.

-Ad-