Τώρα ή ποτέ για τη Φούλαμ

Σάββατο ίσον μπάλα όπως κάθε εβδομάδα, με πολλά σπουδαία παιχνίδια να έχουν… κατακλύσει το κουπόνι μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Η Αγγλία έχει την τιμητική της σήμερα σε όλες τις κατηγορίες και εμείς θα ασχοληθούμε με ένα ντέρμπι σωτηρίας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Φούλαμ που είναι ανεβασμένη στα τελευταία της ματς, υποδέχεται στο Λονδίνο και το «Κρέιβεν Κότατζ» την ουραγό αλλά επικίνδυνη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, σε ένα ματς που είναι «ο θάνατός σου, η ζωή μου».

Μάθε τα πάντα για stoiximan προσφορές εγγραφής

Φούλαμ: Σε ένα αρκετά δύσκολο και σκληρό παιχνίδι μεσοβδόμαδα, η Φούλαμ έφυγε από το Μπέρνλι με το βαθμό της ισοπαλίας, ενώ κάλλιστα το ματς θα μπορούσε να «γύρει» σε οποιαδήποτε πλευρά. Οι Λονδρέζοι έτσι μείωσαν τη διαφορά τους από τη Νιουκάστλ και τη γραμμή του υποβιβασμού στους 6 βαθμούς, ενώ αυτή την αγωνιστική η άμεση αντίπαλός τους παίζει στο «Ολντ Τράφορντ» με τη Γιουνάιτεντ. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση νίκης των «Κότατζερς» επί της Σέφιλντ, η διαφορά μπορεί να πάει ακόμα και στη μια νίκη. Ο Πάρκερ δε θα έχει τους γνωστούς Κέρνι και Μίτροβιτς, που είναι καιρό εκτός.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Η εικόνα της Σέφιλντ δεν έχει σχέση με ότι βλέπαμε πριν τον Γενάρη, όμως οι «λεπίδες» χρειάζονται να αλλάξουν πολλά για να σώσουν την παρτίδα, με τα περισσότερα να μην είναι καν στο χέρι τους. Η ομάδα δε τα έχει παρατήσει πάντως και προσπαθεί σε κάθε παιχνίδι να δείξει τι αξίζει, ενώ όλοι ακόμα μιλούν για το μεγάλο διπλό που είχε βγάλει στο «Ολντ Τράφορντ» πριν περίπου ένα μήνα. Θα πάει φυσικά για τη νίκη στο Λονδίνο και μετά, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έρθει. Τζον Ίγκαν και Τζον Φλεκ οι τελευταίοι τραυματισμοί παικτών της βασικής της εντεκάδας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η εικόνα της Φούλαμ εδώ και 2-3 παιχνίδια δείχνει μια ομάδα η οποία δίνει τα πάντα στο γήπεδο για να κρατηθεί στη… ζωή, μιας και η παραμονή της είναι αρκετά δύσκολη όπως δείχνει. Η Σέφιλντ παραμένει στην τελευταία θέση, μόνο με «θαύμα» μπορεί να γλιτώσει. Λογικός άσος οι Λονδρέζοι, αν δε νικήσουν χάνονται. Στο 2.20 η απόδοση από τη Novibet.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr

-Ad-