«Του έλεγα “Νίκο μην τρέχεις”»: Αυτός είναι o 27χρονος που σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο

Ένας 27χρονος άνδρας νεκρός και μια 22χρονη γυναίκα που έχει τραυματιστεί σοβαρά είναι ο απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας 8/4 σε δρόμο στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Το ΙΧ αυτοκίνητό τους κινούνταν επί της λεωφόρου Πόρτο Ράφτη με κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και αυτό προσέκρουσε σε στάση λεωφορείου, ξύλινη κολόνα τηλεπικοινωνιών και τσιμεντένια κολόνα της ΔΕΗ, όπου τελικά καρφώθηκε.

Όπως επισημαίνει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, για τον απεγκλωβισμό των δύο ατόμων έσπευσαν στο σημείο επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα.

«Του έλεγα “Νίκο μην τρέχεις”»

«Είχε ξανατρακάρει άλλες δύο φορές και πριν 3 χρόνια, είχε τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά» λέει στο newsit.gr ο Σπύρος Καλανιώτης, επόπτης καθαριότητας του δήμου Μαρκοπούλου για τον 27χρονο που «έσβησε» στο σοκαριστικό τροχαίο.

«Ήταν κολλητός φίλος του γιου μου. Το έμαθε τώρα το πρωί ο γιος μου, είμαστε όλοι συντετριμμένοι», λέει ο ίδιος και προσθέτει «μάθαμε ότι έτρεχε με 200 χλμ/ώρα. Είχε ξανατρακάρει άλλες δύο φορές και πριν 3 χρόνια είχε τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά. Συνέχεια του έλεγα “Νίκο μην τρέχεις” αλλά εκείνος μου έλεγε ότι του αρέσει. Άλλαζε τα αυτοκίνητα σαν τα πουκάμισα».