Τουμασάτου κατά Μενδώνη: «Από την παράσταση έφυγες, τη θέση γιατί δεν την άφησες όταν αποδείχθηκε ότι είναι βιαστής;»

Στην παρέα του Open Weekend βρέθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στη δυσλεξία της και τη δυσκολία που αντιμετωπίζει με το να θυμάται ονόματα.

Όπως αποκάλυψε, συχνά συστήνεται με λάθος όνομα ενώ με διάθεση αυτοτρολαρίσματος πρόσθεσε πως «Όταν συστηθώ Ναπολέων Βοναπάρτης εκεί θα το αντιμετωπίσουμε πιο ειδικά».

Στον σύζυγό της χρωστάει τη λύτρωση που βρήκε μέσω της ψυχοθεραπείας δεδομένου ότι ήταν αυτός που την προέτρεπε για καιρό να εξερευνήσει τον εαυτό της με τη βοήθεια ειδικού.

Άλλος ένας λόγος που ξεκίνησε ψυχοθεραπεία ήταν η μητρότητα.

«Οι μαμάδες από την απέραντη αγάπη είναι εύκολο να καβαλάμε τα απιδιά μας. Εγώ δεν θέλω να εξαρτάται από εμένα το παιδί μου, θέλω να αγαπιόμαστε. Να μην εξαρτιόμαστε, δεν τις αγαπώ τις εξαρτήσεις».

Η θέση της απέναντι στην απόφαση του δικαστηρίου να αφεθεί ελεύθερος ο Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι την εκδίκαση της έφεσης είναι κατηγορηματικά αντίθετη. Εξίσου αιχμηρή ήταν για την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδών, και το γεγονός ότι αποχώρησε από την Επίδαυρο βλέποντας πανό που σηκώθηκε σε παράσταση με τις λέξεις «Είναι βιαστής».

«Ακούμε ότι είναι δικαιωμένος. Πώς αισθάνεται κανείς δικαιωμένος, όταν έχει καταδικαστεί για δύο βιασμούς απλά και μόνο επειδή του επέτρεψαν να βγει… Άλλο η δικαίωση, άλλο η δικαιοσύνη. Δικαίωση δεν έχει επέλθει. Το θέμα δεν είναι προσωπικό, υπάρχουν κι άλλοι κατηγορούμενοι που έχουν πράξει τα ίδια και έχουν βγει. Κανένας εξ αυτών δεν έπρεπε να είναι εκτός κελιού γιατί έχουν βιάσει ανθρώπους. Η θέση των βιαστών είναι στη φυλακή, δεν είναι στο σπίτι τους», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ πρόσθεσε: «Στην Επίδαυρο βγήκε ένα πανό που έλεγε ότι είναι βιαστής αυτό το πράγμα είναι μια πραγματικότητα. Ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να δεχτεί ότι υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορεί ελεύθερος κάποιος που μπορεί να του βιάσει το παιδί με το δεδομένο ότι είναι γνωστός βιαστής. Είναι ατομική ευθύνη να προστατευτώ εγώ από το να κρατήσει η δικαιοσύνη τον βιαστή στη φυλακή;

Και βλέπουμε ότι η Λίνα Μενδώνη αποχώρησε από την παράσταση επειδή βγήκε το πανό που ανακοίνωνε την απόφαση του δικαστηρίου. Αποχωρείς από την παράσταση, από τη θέση του όταν αποδείχθηκε ότι είναι βιαστής για΄τι δεν αποχώρησες; Είναι πολύ εύκολο να αποχωρήσεις από μία παράσταση αλλά την καρεκλίτσα δεν την αφήνουμε!».