Τούνη: Με ποια στοιχεία παραπέμπονται για κακούργημα οι άντρες που κατήγγειλε για revenge porn

Νέα στοιχεία προκύπτουν μετά την έκδοση του παραπεμπτικού βουλεύματος σχετικά με την υπόθεση του “revenge porn”, στην οποία κατηγορείται η Ιωάννα Τούνη από το 2017. Το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο αποφασίζει να παραπέμψει σε δίκη για κακούργημα δύο άνδρες που υποτίθεται ότι είναι υπεύθυνοι για τη δυσφήμισή της στο διαδίκτυο.

«Με εκμεταλλεύτηκε σε κατάσταση βαριάς μέθης. Ήρθαμε σε σεξουαλική πράξη και τράβηξε βίντεο εν αγνοία μου, το οποίο βίντεο ο ίδιος γνωρίζει την ώρα που ο φίλος του προφανώς τραβάει καθώς κοιτάζει στην κάμερα, γελάει και κάνει γκριμάτσες, κοροϊδεύει και συνεχίζεται η σεξουαλική πράξη», έλεγε η Ιωάννα Τούνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του Alpha από το παραπεμπτικό βούλευμα το περιστατικό έλαβε χώρα στις 23 Ιουλίου του 2017.

Η Ιωάννα Τούνη σε κατάσταση οξεία μέθης έφυγε στις 23:00 το βράδυ και μαζί με τον πρώτο κατηγορούμενο πήγαν στο αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο σε απόμερο σημείο όπου συνευρέθηκαν ερωτικά. Στη συνέχεια, και ενώ η εγκαλούσα ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, θυμήθηκε τον εαυτό της, μετά τη συνεύρεση, γυμνό, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, με τον κατηγορούμενο να οδηγεί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τρία χρόνια μετά, στις 9 Μαΐου του 2020 η γνωστή επιχειρηματίας και influencer έμαθε μέσω μηνυμάτων τρίτων στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ότι στο διαδίκτυο είχε αναρτηθεί ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στο οποίο φαινόταν ότι συμμετείχε η ίδια. Μάλιστα, τα μηνύματα από τρίτους συνοδευόταν από χυδαίους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Στο βίντεο διαπιστώθηκε ότι εμφανιζόταν και ο πρώτος κατηγορούμενος ο οποίος έδειχνε νηφάλιος, κοιτούσε την κάμερα ευθέως, γελούσε και έκανε μορφασμούς και περιπαικτικά νεύματα. Επιπλέον, έδειχνε σαφώς να γνωρίζει τη βιντεοσκόπηση και να ενεργεί σε συνεννόηση με τρίτο πρόσωπο που βιντεοσκοπούσε.

Ο κ. Αναστάσιος Ντούγκας, ο ένας από τους δύο δικηγόρους της Ιωάννας Τούνη, μιλώντας στον Alpha είπε: «Υπάρχει ένα στοιχείο που αποδεικνύει όλα όσα ισχυρίζεται η παθούσα» είπε, μεταξύ άλλων.