Τουρκία: Απειλητικό τηλεφώνημα σε ελληνική εφημερίδα

Τούρκοι εθνικιστές από το Μπόλου, τηλεφώνησαν στην εφημερίδα «Δημοκρατία» στην Αθήνα και έβαλαν στο ακουστικό οθωμανικά εμβατήρια.

Μάλιστα, το κατέγραψαν σε βίντεο το οποίο «ανέβηκε» στα social media όπου έγινε viral, ενώ έγινε θέμα και στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

«Στο Μπόλου ο Μαχμούντ Αλάν και οι φίλοι του δια μέσω του internet βρήκαν το τηλέφωνο της εφημερίδας Δημοκρατία και τους τηλεφώνησαν. Όταν στην εφημερίδα σήκωσαν το τηλέφωνο, αυτοί για να δείξουν την αντίδρασή τους, από άλλο τηλέφωνο έβαλαν στους εργαζόμενους της εφημερίδας Δημοκρατία να ακούσουν ένα οθωμανικό εμβατήριο.

Την ώρα που ακουγόταν το οθωμανικό εμβατήριο πήρε στα χέρια του το τηλέφωνο ο ήρωας Αλή Φιντικτσί και απευθυνόμενος στους εργαζόμενους της εφημερίδας Δημοκρατία τους είπε “Μία μέρα θα στήσουμε στην Αθήνα την τουρκική σημαία. Αυτό μετέφρασε το από τα τουρκικά. Εσύ θα μάθεις τη δική μου γλώσσα και όχι εγώ» αναφέρει το ensonhaber.com αναρτώντας και το σχετικό βίντεο.

Όπως εξήγησε ο Αλάν, επέλεξαν ν’ αντιδράσουν με αυτόν τον τρόπο λόγω του πρόσφατου πρωτοσέλιδου της ελληνικής εφημερίδας «Δημοκρατία» με τίτλο «Siktir Git Mr. Erdogan» (Αντε γ… κ. Ερντογάν).

«Μια ελληνική εφημερίδα έβαλε έναν πολύ άσχημο τίτλο προσβάλλοντας τον πρόεδρό μας. Και μάλιστα σήμερα έβαλαν ξανά αυτό τον τίτλο. Εμείς τους είπαμε αυτά που θα γίνουν τις αλήθειες. Ο ήρωας μας τα είπε με πολύ καλό τρόπο. ‘‘Θα έρθουμε στην Αθήνα και θα στήσουμε την τουρκική σημαία”» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τούρκος «γκρίζος λύκος», πετυχαίνοντας ένα λεπτό δημοσιότητας στα τουρκικά ΜΜΕ.

Πηγή: defencenet

-Ad-