Τους έκανε παρατήρηση επειδή έπαιζαν με το ρεύμα του σπιτιού του και βρέθηκε στο νοσοκομείο

Τα ανήλικα παιδιά του επιτέθηκαν επειδή τους έκανε παρατήρηση για το ρεύμα!

Αυτός που για τους ανήλικους ήταν ένα «παιχνίδι» οδήγησε σε θερμό επεισόδιο, με δύο άτομα να δέχονται επίθεση στη Λάρισα, έξω από το σπίτι τους. Θύματα ο ιδιοκτήτης και ο αδερφός του, που σύμφωνα με καταγγελίες ξυλοκοπήθηκαν επειδή έκαναν παρατήρηση στα παιδιά που συνέχιζαν να κόβουν το ρεύμα στο διαμέρισμα. Όταν ο 45χρονος βγήκε να ζητήσει το λόγο σε έντονο ύφος, οι ανήλικοι δράστες και οι φίλοι που ήταν μαζί τους, επιτέθηκαν τόσο στον ίδιο, όσο και στον αδερφό του.

Το σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής, 25 Φεβρουαρίου, στο Συκούριο στη Λάρισα. Όλα έγιναν κοντά σε κεντρική πλατεία, έξω από το σπίτι ενός 45χρονου που μαζί με τον 37χρονο αδελφό του διατηρούν καταστήματα στην πόλη.

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν κατά τις καταγγελίες των παθόντων από τις παρενοχλήσεις ανηλίκων που «κατέβαζαν» τον γενικό διακόπτη παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι του 45χρονου, ενώ τα παιδιά φέρονται να είχαν προβεί και σε άλλες πράξεις.

Ο 45χρονος βγήκε να ζητήσει το λόγο και στη συνέχεια δέχθηκε επίθεση από την ομάδα ανηλίκων αλλά και νεαρών φίλων τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί κατά την πτώση του στο έδαφος, σοβαρά στο ένα του πόδι.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, επίθεση δέχθηκε και ο 37χρονος αδελφός του. Ο 45χρονος νοσηλεύεται από το βράδυ της Κυριακής σε νοσοκομείο της Λάρισας, ενώ για την υπόθεση ήδη έχει επιληφθεί και σχηματίζει δικογραφία σε βάρος αρκετών ατόμων, το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών.