Τραγική κατάληξη: Νεκρός ο αγνοούμενος άντρας στη Σητεία

Με τον πλέον τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκε η αγωνιώδης επιχείρηση εντοπισμού 87χρονου άνδρα που αγνοούνταν από την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στη Σητεία της Κρήτης.

Ο άτυχος άντρας που ήταν αγνοούμενος για έξι μέρες στην Κρήτη, εντοπίστηκε νεκρός στη Σητεία, πολύ κοντά στην περιοχή, όπου είχαν χαθεί τα ίχνη του. Στενοί συγγενείς του είχαν αναφέρει στις Αρχές πως δεν είχε δώσει σημάδια που να παρέπεμπαν σε αυτοκτονία. Τα πρώτα στοιχεία οδηγούν είτε σε δυστύχημα είτε σε θάνατο από παθολογικά αίτια. Αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που θα ρίξει περισσότερο φως στις συνθήκες θανάτου του.

Με τον πλέον τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκε η αγωνιώδης επιχείρηση εντοπισμού 87χρονου άνδρα που αγνοούνταν από την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στη Σητεία της Κρήτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό του σε αγροτική τοποθεσία σε πολύ μικρή απόσταση από το Καλό Χωριό Ζήρου, από όπου και είχαν χαθεί τα ίχνη του.

Εκτιμάται ότι ο 87χρονος άνδρας βρέθηκε στο σημείο εκείνο θέλοντας να κόψει δρόμο. Κάτω, όμως, από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε ή έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του.

Μετά και από την εξέλιξη αυτή, η επιχείρηση που βρισκόταν σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα με τη συμμετοχή αστυνομικών, πυροσβεστών, εθελοντών της ΕΔΕΑΚ αλλά και συγχωριανών του άτυχου ηλικιωμένου τερματίστηκε.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ο 87χρονος είχε φύγει από το σπίτι του στο Καλό Χωριό την περασμένη Κυριακή και έκτοτε δεν έδινε σημεία ζωής.

-Ad-