Τραγικό φινάλε στην Κρήτη: Εντοπίστηκε νεκρός ο τουρίστας

Ο ηλικιωμένος τουρίστας είχε φύγει από το ξενοδοχείο που έμενε με τη γυναίκα του.

Τραγικό τέλος στις έρευνες για τον 80χρονο που βρέθηκε νεκρός, κοντά σε αρχαιολογικό χώρο στην Κρήτη.

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι στην Κρήτη για τον 80χρονο, η εξαφάνιση του οποίου, είχε δηλωθεί από την σύζυγό του. Ο άτυχος τουρίστας εντοπίστηκε νεκρός έξω από αρχαιολογικό χώρο και πλέον η γυναίκα του, περιμένει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργηθεί, για να μάθει ποια ήταν τα αίτια του θανάτου του. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θάνατο από παθολογικά αίτια. Όπως φαίνεται η αφόρητη ζέστη επιβάρυνε την καρδιά του ηλικιωμένου, που δυστυχώς δεν άντεξε.

Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε νεκρός χθες το απόγευμα (13-06-2024). Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, πρόκειται για έναν 80χρονο Βέλγο ο οποίος απολάμβανε τις διακοπές του σε ξενοδοχείο στα Μάλια Ηρακλείου.

Χθες ο 80χρονος έφυγε από το ξενοδοχείο και πήγε στον Άγιο Νικόλαο και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του. Η σύζυγός του, τον αναζήτησε κατά τις απογευματινές ώρες και αφού δεν μπόρεσε να τον βρει ειδοποίησε την αστυνομία.

Δυστυχώς, ο 80χρονος εντοπίστηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου, δίπλα από τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Λατούς.

Ήδη έχει διαταχθεί νεκροψία – νεκροτομή για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες του θανάτου του με το επικρατέστερο σενάριο να κάνει λόγο για παθολογικά αίτια.