Τραγικό περιστατικό: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο 3χρονο παιδί – Σε σοβαρή κατάσταση μετά από λιποθυμικό επεισόδιο

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας όταν ένα κορίτσι 3 ετών που βρισκόταν με τη μητέρα του έπεσε λιπόθυμο με έντονους σπασμούς.

Στο σημείο μαζεύτηκε κόσμος προσπαθώντας να βοηθήσει τόσο το κορίτσι όσο και τη μητέρα του η οποία από το σοκ, λιποθύμησε και αυτή.

Εκεί σύμφωνα με το radiolasithi.gr, βρέθηκε άτομο με γνώσεις πρώτων βοηθειών και προσπάθησε να βοηθήσει το τρίχρονο κορίτσι το οποίο βρισκόταν σε ένα παρατεταμένο λιποθυμικό επεισόδιο ελέγχοντας ότι αναπνέει κανονικά, κάτι που σε πρώτη φάση φαίνεται πως μείωσε τους έντονους σπασμούς που είχε.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το κορίτσι και με τη συνοδεία αστυνομίας το μετέφερε στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Εκεί κρίθηκε πως η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή και χωρίς καθυστέρηση ξεκίνησε η μεταφορά του σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου. Το κορίτσι να σημειωθεί πως δεν έχει ιστορικό κάποιας ασθένειας.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Διπλασιάζεται το όριο στον υποχρεωτικό εξωδικαστικό μηχανισμό – Έξι νέες πρωτοβουλίες για μείωση του ιδιωτικού χρέους
5 Φεβρουαρίου, 2025
Ζευγάρι στο Κερατσίνι μετέτρεψε σε αποθήκη ναρκωτικών το διαμέρισμα που διέμενε
5 Φεβρουαρίου, 2025
Piraeus WealthAdvisor: Νέα υπηρεσία της Πειραιώς για προσωποποιημένες επενδυτικές συμβουλές
5 Φεβρουαρίου, 2025
Αμαλιάδα: H αιτία θανάτου του Παναγιωτάκη – Το πόρισμα του ιατροδικαστή
5 Φεβρουαρίου, 2025
Χρήστος Μάστορας: Αύριο η εκδίκαση του αυτοφώρου – Νέο βίντεο από τον ελιγμό του
5 Φεβρουαρίου, 2025
Νέα στοιχεία για την τραγωδία των Τεμπών – «Άστο να ξεφουσκώσει»
5 Φεβρουαρίου, 2025
Ιερέας θώπευσε πιστή την ώρα της εξομολόγησης – Τιμωρήθηκε με 4 χρόνια φυλακή
5 Φεβρουαρίου, 2025
Με αστυνόμευση και υπό άκρα μυστικότητα η κηδεία του μικρού Άγγελου – Μπαλάσκας: «Θα υπάρχει διμοιρία υπό το φόβο έντασης»
5 Φεβρουαρίου, 2025
Σεισμοί στην Σαντορίνη: Ο κύριος δεν έχει γίνει ακόμα λέει το ΕΚΠΑ – Το φαινόμενο αναμένεται να διαρκέσει μήνες
5 Φεβρουαρίου, 2025
Νέο Ψυχικό: Πως 88χρονη οδηγός προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα – «Το ΙΧ ήταν ανεξέλεγκτο, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και “καρφώθηκε” στην πλατεία»
5 Φεβρουαρίου, 2025