Τραγικό θάνατο βρήκε ποδοσφαιριστής από πτώση σε κανάλι

Η ολλανδική αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα μετά τον θάνατο του Ιταλού ποδοσφαιριστή Γκαμπριέλε Γκαλάνι στο Άμστερνταμ μετά από πτώση σε κανάλι!

Ο 24χρονος, ο οποίος ήταν αρχηγός της ASD Piccardo Traversetolo, πέθανε στο νοσοκομείο το πρωί του Σαββάτου λίγο μετά αφότου τον περισυνέλεξαν από το κανάλι από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ιταλικών μέσων ενημέρωσης, ο Gallani είχε πέσει στο κανάλι ενώ περπατούσε με φίλους του στην περιοχή Kloveniersburgwal του Άμστερνταμ.

Η εξαφάνισή του φέρεται να μην έγινε αμέσως αντιληπτή, καθώς ο Γκαλάνι είχε μείνει λίγο πιο πίσω από τους φίλους του όταν περπατούσαν.

Ο Gallani βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση όταν τον εντόπισαν δύτες στο νερό, με την αστυνομία, ασθενοφόρα και ένα μέσο αεροδιακομιδής να έχουν κληθεί να τον περιθάλψουν.

Ο Gallani μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά πέθανε λίγες ώρες αργότερα.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα μετά το θάνατο του Gallani, με τους αστυνομικούς να έχουν δει, σύμφωνα με πληροφορίες, υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Οι ερευνητές έχουν επίσης απευθύνει έκκληση για πληροφορίες από οποιονδήποτε μπορεί να έχει δει το περιστατικό.

‘Ο ντετέκτιβ αναζητά μάρτυρες που γνωρίζουν περισσότερα για το πώς το θύμα κατέληξε στο νερό’, αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας.

‘Γύρω στις 00.35 π.μ., οι αστυνομικοί που βρίσκονται στο δρόμο λαμβάνουν το μήνυμα να μεταβούν στο Kloveniersburgwal. Στο σημείο βρίσκουν παρευρισκόμενους που λένε ότι κάποιος βρίσκεται στο νερό.

‘Αρκετοί πυροσβέστες φτάνουν επίσης στο σημείο και καταφέρνουν να βγάλουν το θύμα από το νερό, μετά την οποία γίνεται ανάνηψη και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Το θύμα πεθαίνει αργότερα στο νοσοκομείο”.

Η ASD Piccardo Traversetolo, ομάδα πέμπτης κατηγορίας στην Ιταλία, δημοσίευσε ένα αφιέρωμα στον Gallani στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

‘Ένας σιωπηλός ηγέτης στο γήπεδο, παράδειγμα για τους συντρόφους’, ανέφερε η ανάρτηση.

‘Ένα αγόρι με ευγενική και γεμάτη σεβασμό ψυχή. Θα σε κουβαλάμε για πάντα στις καρδιές μας’.

Πηγή: Dailymail