A Kirkland Fire and Rescue ambulance worker walks near a second ambulance after a patient was loaded into another vehicle for transport, Tuesday, March 10, 2020, at the Life Care Center in Kirkland, Wash., near Seattle. The nursing home is at the center of the outbreak of the new coronavirus in Washington state. (AP Photo/Ted S. Warren)

Τραγικός θάνατος για βρέφος που το άφησαν οι γονείς του στο αυτοκίνητο εν μέσω καύσωνα

Σοκ προκαλεί η είδηση από τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι ακόμα ένα παιδάκι, ένα τριών μηνών βρέφος, πέθανε από θερμοπληξία αφού οι γονείς του το άφησαν μέσα στο αμάξι.

Το αυτοκίνητο είχαν αφήσει οι γονείς στο Park Road NW της Ουάσιγκτον για αρκετές ώρες. Όταν επέστρεψαν το βρήκα αναίσθητο και το μετέφεραν σε ένα σπίτι.

Η αστυνομία έλαβε κλήση γύρω στις 6:00 το απόγευμα και ενημερώθηκε ότι υπήρχε ένα βρέφος που δεν ανταποκρινόταν και δεν είχε τις αισθήσεις του. Έσπευσαν στο σημείο διασώστες και μετά από αρκετές προσπάθειες το παιδί πέθανε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πατέρας του παιδιού είπε ότι το μωρό ήταν στο αυτοκίνητο για έως και δύο ώρες. Προς το παρόν, δεν έχουν αναφερθεί κατηγορίες εναντίον των γονέων και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η νεκροψία θα αποκαλύψει την ακριβή αιτία και τον τρόπο θανάτου του Άαρον, του 15ου παιδιού που πεθαίνει μέσα σε “καυτό” αυτοκίνητο στις ΗΠΑ φέτος.

Πηγή: abc news