Τραγωδία: Έφηβος αυτοκτόνησε όταν έμαθε ότι η κοπέλα του ήταν ερωτευμένη με άλλον

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στην πόλη Ντίντκοτ της Αγγλίας όταν ο 13χρονος Χάρι Στόρει βρέθηκε, από τον πατέρα του, κρεμασμένος στο σπίτι του.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε αφότου ο έφηβος έμαθε, μέσα από συνομιλίες στο WhatsApp, για τον κρυφό πόθο που είχε για άλλον το κορίτσι με το οποίο διατηρούσε σχέση.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή πρόκειται για αυτοκτονία. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, πάντως, την τραγική αυτή κατάληξη καθώς τα σημάδια δεν πρόδιδαν τις πραγματικές προθέσεις του Χάρι.

Οι φίλοι του θεώρησαν ότι αστειευόταν όταν διάβασαν σχόλιό του στο WhatsApp, όπου έγραφε ότι σκεφτόταν να αυτοκτονήσει αφότου έμαθε ότι έχει ερωτικό αντίπαλο.

Πριν από το δραματικό περιστατικό, το αγόρι είχε παρακολουθήσει τηλεοπτικό πρόγραμμα στο οποίο πρωταγωνιστούσε ένα κορίτσι που έβαλε τέλος στη ζωή του ύστερα από ερωτική απογοήτευση.

Σύμφωνα, ωστόσο, με έρευνα αστυνομικού ο Χάρι δεν σκόπευε να αυτοκτονήσει καθώς δεν είχε συνειδητοποιήσει πως το κρέμασμα θα οδηγούσε σε ακαριαίο θάνατο.

Όταν ο άτυχος πατέρας έφτασε σπίτι, θεώρησε αρχικά πως ο γιος του στεκόταν όρθιος και παρατηρούσε το κινητό του τηλέφωνο.

Το σοκ επήλθε λίγο αργότερα για την οικογένεια, η οποία προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί καθώς ο 13χρονος δεν είχε εκδηλώσει ποτέ αυτοκτονικές τάσεις.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Η απάντηση του Άκη Τσελέντη στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, μετά την παραίτησή του από την Εθνική Επιτροπή Σεισμικού Κινδύνου
11 Φεβρουαρίου, 2025
Πάτρα: Στο νοσοκομείο τρεις 15χρονοι από ηλεκτρονικό τσιγάρο
11 Φεβρουαρίου, 2025
ΕΔΕ σε κρατικό ιατροδικαστή που χρηματίζονταν – «Μού έφαγε 21.000 ευρώ και είμαι 3,5 χρόνια στη φυλακή»
11 Φεβρουαρίου, 2025
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 14χρονος βίασε τον 9χρονο ξάδελφό του – «Του έκλεινε το στόμα» λέει ο παππούς που τον έπιασε επ’ αυτοφώρω
11 Φεβρουαρίου, 2025
Συνελήφθη οικιακή βοηθός για κλοπή από σπίτι όπου εργαζόταν – Αφαίρεσε κοσμήματα και ασημικά ύψους 8.000 ευρώ
11 Φεβρουαρίου, 2025
Η Ρούλα Πισπιρίγκου ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε το πανάκι της Ίριδας – «Καλή μάνα μπορεί να μην ήμουν, αλλά όχι δολοφόνος»
11 Φεβρουαρίου, 2025
Αγωνία για την 4χρονη που την απήγαγε ο πατέρας της – Νέα ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
11 Φεβρουαρίου, 2025
Σεισμοί στην Σαντορίνη: «Τίποτα το πρωτοφανές για την συχνότητα των δονήσεων» λέει ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος
11 Φεβρουαρίου, 2025
Λάρισα: Το σχέδιο του μακελάρη – «Θα τον ξανακαλέσω χωρίς να πω ότι είναι πλαστές οι επιταγές»
11 Φεβρουαρίου, 2025
Παράταση της ρύθμισης οφειλών έως και 60 δόσεις στον δήμο Αθηναίων
11 Φεβρουαρίου, 2025