Τραγωδία με 11χρονη μαθήτρια: Πόρισμα – σοκ του ιατροδικαστή

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία των Χανίων από το τραγικό τέλος που είχε η Ιωάννα.

Συγκλονίζει η μαρτυρία της μητέρας της 11χρονης Ιωάννας, που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωής της στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά.

«Δεν πιστεύω να μπορούσε να το κάνει μόνη της, ήξερα καλά το παιδί μου, είχε δύσκολα παιδικά χρόνια, είχε και τα αδέλφια της και τους συγγενείς μου, ήξερα καλά το παιδί μου, πιστεύω ότι ήταν ή ατύχημα ή ίσως κάποιος άλλος το έκανε, ίσως κάποιος άλλος να ήθελε να τη ληστέψει ή να παραπάτησε και γλίστρησε».

Τα μηνύματα στο κινητό

Η μαθήτρια της 5ης δημοτικού είχε φύγει από το σπίτι της στις 20.00 το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Λίγη ώρα μετά τις 21.00 η μητέρα της άρχισε να την καλεί, να στέλνει μηνύματα στο κινητό και να την αναζητά με έναν συγγενή της. Ωστόσο, η ίδια δήλωσε την εξαφάνιση 15 ώρες μετά και αφού το κοριτσάκι είχε περάσει ένα ολόκληρο βράδυ μακριά από το σπίτι.

«Δεν σκέφτηκα αμέσως να πάρω την αστυνομία, ήμουν σίγουρη ότι είναι καλά και ότι θα την βρω».

Πόρισμα – σοκ του ιατροδικαστή

Ο ιατροδικαστής αλλά και οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση σοκ, έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Η μητέρα της 11χρονης είναι σε διάσταση με τον σύζυγό της, ο οποίος σύμφωνα με αναφορές έχει εκδηλώσει βίαιες συμπεριφορές απέναντί της. Ο ξυλοδαρμός δασκάλας στο σχολείο έστειλε τον πατέρα της Ιωάννας στη φυλακή για 11 μήνες. Πριν από λίγες ήμερες αποφυλακίστηκε.

Η Ιωάννα ήταν το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά της οικογένειας. Στα 11 της χρόνια, όπως λέει και η γιαγιά της στο MEGA δεν πρόλαβε να ζήσει ανέμελα και αθώα παιδικά χρόνια.

«Βεβαίως θρηνούμε το χαμό του παιδιού μας και θα κινηθούμε και νόμιμα. Ένα γλυκύτατο παιδάκι ήταν που το αγαπούσαν οι πάντες, ήταν τόσο ευγενικό τόσο καλό τόσο παιδί θαρρώ. Αλλά δημιουργήθηκαν προβλήματα μέσα στην οικογένεια. Ήταν και το πιο μεγάλο και σίγουρα τα είδε όλα. Ξέρετε τα παιδιά βλέπουν και ακούνε».

Δεν βρέθηκε το κινητό

Μυστήριο για την αστυνομία αποτελεί το γεγονός ότι, ενώ δίπλα από το άψυχο σώμα της 11χρονης βρέθηκαν τα ακουστικά, δεν έχει βρεθεί ακόμη το κινητό της τηλέφωνο και η ζακέτα που φορούσε, όπως την κατέγραψε και βίντεο από κάμερα ασφαλείας.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Το Newsique.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ
8 Απριλίου, 2025
Σ. Φάμελλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ αρωγός στα αιτήματα των φορέων της Σαντορίνης
7 Απριλίου, 2025
Παίκτης της εβδομάδας στην Ανατολή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
7 Απριλίου, 2025
Επιμένει η ψυχρή εισβολή: Η Τρίτη και η Τετάρτη οι πιο κρύες ημέρες – Ανεβαίνει η θερμοκρασία από την Πέμπτη
7 Απριλίου, 2025
Δημοσκόπηση GPO: Στην πρόθεση ψήφου πρώτη η ΝΔ με 23,3% – Στο 13,4% η Πλεύση Ελευθερίας τρίτο το ΠΑΣΟΚ με 12,8%
7 Απριλίου, 2025
Μεγάλη φωτιά σε κέντρο διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών στο Παρίσι – Πυκνός καπνός πάνω από την πόλη
7 Απριλίου, 2025
Σχέδιο της Κομισιόν για δασμούς 25% σε εμπορεύματα των ΗΠΑ – Ποια προϊόντα αφορούν
7 Απριλίου, 2025
M. Kαρυστιανού: «Ό,τι ξεφεύγει από το κυβερνητικό αφήγημα ανακαλείται»
7 Απριλίου, 2025
Έρευνα του τμήματος Εσωτερικών υποθέσεων για δωροδοκίες στην ιατροδικαστική Θεσσαλονίκης- Προσαγωγές και συλλήψεις
7 Απριλίου, 2025
Μέχρι και -6 βαθμούς Κέλσιου θα δείξει το θερμόμετρο στη Βόρεια Ελλάδα – Πάσχα με άρωμα καλοκαιριού
7 Απριλίου, 2025