Τραγωδία με 16χρονη: Τι κρύβει το κινητό της – «Δεν ανέβηκε μόνη της πάνω στη σκαλωσιά» (vid)

Το κινητό της 16χρονης είναι αυτό που θα δώσει τις απαντήσεις για το τι έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης και οδήγησε τη μαθήτρια στον θάνατο έξω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα.

Το μεγάλο ερώτημα είναι πώς ανέβηκε το κορίτσι σε μια σκαλωσιά 10 μέτρων και περπάτησε στο κενό αρκετά μέτρα. «Αν είχε ανέβει από εκεί, θα είχε πέσει μέσα. Πώς ανέβηκε στην καμπάνα;» είπε η αδερφή της. «Δεν πιστεύω να έχει πέσει, κάποιος έχει βάλει χέρι» υποστήριξε ο πατέρας της άτυχης 16χρονης.

Η οικογένεια έχει καταθέσει στις Αρχές όλα τα στοιχεία που έχει στα χέρια της, κυρίως συνομιλίες και μηνύματα. Επιμένει ότι είναι εγκληματική ενέργεια. Το πρωί της Πέμπτης, ο δικηγόρος της επισκέφθηκε την Ασφάλεια Τρικάλων προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών.

Kάμερες έχουν εντοπίσει τον 27χρονο αστυνομικό, με τον οποίο είχε ραντεβού, να την αφήνει στο σπίτι της. Το κορίτσι όμως αντί να μπει μέσα, άλλαξε γνώμη και φέρεται να έκανε βόλτες στην πόλη.

Η αστυνομία ερευνά ποιους συνάντησε και με ποιους μίλησε. Η οικογένεια δεν αποκλείει να την απειλούσαν ακόμα και με ροζ βίντεο.

Η οικογένεια εχει ορίσει και τεχνικό σύμβουλο για τη νεκροψία νεκρομή στο άτυχο κορίτσι. Οι γονείς της και η δίδυμη αδερφή της επιμένουν ότι η μαθήτρια δεν είχε λόγο να βάλει τέλος στη ζωή της.

-Ad-