Τραγωδία με 22χρονο

Άδικα και πρόωρα κόπηκε το νήμα της ζωής ενός 22χρονου, σήμερα το απόγευμα σε τροχαίο ατύχημα που έγινε στο δρόμο προς Αμαλιάπολη στον Αλμυρό.

Ο νεαρός, με καταγωγή από τον Αλμυρό, βρήκε τον θάνατο καθ’ οδόν προς το Κέντρο Υγείας Αλμυρού, σοκάροντας την οικογένειά του, όσους τον γνώριζαν και την κοινωνία του Αλμυρού, αλλά και του Βόλου, καθώς υπηρετούσε στην 32 Ταξιαρχία Πεζοναυτών, ως Οπλίτης Βραχείας Ανακατάταξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews το δυστύχημα έγινε στις 17.50 στη διαδρομή προς Αμαλιάπολη. Ο 22χρονος οδηγούσε αυτοκίνητο μάρκας Smart κι πίσω του ακολουθούσε άλλο αυτοκίνητο.
Ξαφνικά, φέρεται να σταμάτησε για να κάνει αναστροφή στο οδόστρωμα, αλλά ο 56χρονος οδηγός που ακολουθούσε δεν πρόλαβε να φρενάρει, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο αυτοκίνητο πόλης, που οδηγούσε ο νεαρός και να τον τραυματίσει βαρύτατα κυρίως στο κεφάλι και στον αυχένα.

Σε κατάσταση σοκ ο άλλος οδηγός ειδοποίησε ασθενοφόρο, που πήγε επί τόπου, παρέβαλε τον άτυχο 22χρονο, αλλά καθ’οδόν προς το Κέντρο Υγείας, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο άτυχος 22χρονος, όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες, ήταν Οπλίτης Βραχείας Ανακατάταξης στο 521 Τάγμα της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στο Βόλο.

Προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα διενεργεί το Α.Τ. Αλμυρού.