Τραγωδία με 3 νεκρούς: «Κλειδί» το τρίτο ΙΧ για την οικογένεια που ξεκληρίστηκε στην άσφαλτο

Οι εικόνες από το τόπο του τροχαίου είναι φρικτές… Το αυτοκίνητο της αδικοχαμένης οικογένειας έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Εκτός από τον 17χρονο γιο που επέζησε του δυστυχήματος, πλέον και ο οδηγός του βυτιοφόρου με το οποίο συγκρούστηκε το αυτοκίνητο της οικογένειας, ισχυρίζεται ότι το τροχαίο προκάλεσε τρίτο όχημα.

«Tους είδα… ναι… δεν ξέρω αυτή η εικόνα δεν μπορεί, ούτε περιγράφεται ούτε αντέχεται, δεν ξέρω. Χάσαμε τρεις, όχι έναν ούτε δύο, τρεις χάσαμε».

Είναι ο αδελφός της μητέρας του… Ο άνθρωπος που κλήθηκε να αναγνωρίσει τις σορούς της αδελφής του, του γαμπρού του και της 22χρονης ανιψιάς του. Τα τρία από τα τέσσερα μέλη της οικογένειας που ξεκληρίστηκε στην άσφαλτο, στο δρόμο από Ξυνιάδα για Κορομηλιά στην Φθιώτιδα.

Ο οδηγός του βυτιοφόρου άλλαξε την κατάθεσή του

Οι εικόνες από το τόπο του τροχαίου είναι φρικτές… Το αυτοκίνητο της αδικοχαμένης οικογένειας έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Εκτός από τον 17χρονο γιο που επέζησε του δυστυχήματος, πλέον και ο οδηγός του βυτιοφόρου με το οποίο συγκρούστηκε το αυτοκίνητο της οικογένειας, ισχυρίζεται ότι το τροχαίο προκάλεσε τρίτο όχημα.

«Στην αρχή είχε πει ότι είχε γλιστρήσει και τώρα έχει αλλάξει κατάθεση πάλι και ότι έχει εμπλακεί και τρίτο αμάξι. Το έχει παραδεχτεί τώρα δηλαδή. Τώρα ψάχνουμε ποιο αμάξι δημιούργησε, προκάλεσε την ζημιά αυτή και προσπαθούμε μήπως κάποιος που ήταν πίσω, μπροστά εκείνη την ώρα. Ώστε να βρεθεί κάποιος αν έχει δει τίποτα να μας ενημερώσει, να πάρει την αστυνομία ή εμάς», δήλωσε ο αδερφός του άτυχου οδηγού.

Για τον θείο 17χρονου, το μόνο που έχει απομείνει τώρα είναι αυτοί που έμειναν πίσω να μάθουν την αλήθεια… τι πραγματικά έγινε, τι προκάλεσε τόση δυστυχία.

«Το παιδί δεν είναι και σίγουρος αν του χτύπησε κάποιος από προσπάθεια να τους προσπεράσει ή κάποιος προσπάθησε να προσπεράσει το φορτηγό και προκάλεσε αυτό. Είχα μια άλλη πληροφορία από κάποιον που ήταν εκεί κοντά, που ήταν πίσω από το συμβάν, δεν είχε δει το συμβάν απλώς είχε δει ένα φορτηγάκι , να κάνει προσπέραση με τρελή ταχύτητα να τους προσπερνάει αυτός και αυτοί μετά από κάποια μέτρα είδαν το κακό που είχε γίνει μπροστά», πρόσθεσε ο αδερφός του θύματος.

Στη σκέψη και μόνο ότι μπορεί κάποιος να προκάλεσε το τροχαίο και ύστερα να εγκατέλειψε αβοήθητα τα θύματά του, η οργή ξεχειλίζει.

«Απλώς να λάμψει αυτή η αλήθεια ότι είναι κρίμα να ζήσει τρεις ζωές, να παρατάει και να φύγει. Είναι κρίμα, είναι το παιδί στη μέση, έχει μείνει, είναι, σοκ έχει πάθει. Από θαύμα ζει. Με τόσα χτυπήματα έχει σπασμένα χέρια πόδια, χτυπημένο κεφάλι, κομμάτια είναι το παιδί ψυχολογικά. Πέρα από αυτά όλα τουλάχιστον σταματάς δίνεις ζωή, θα ειδοποιείς, τα δευτερόλεπτα μετράνε, για την κάθε ζωή. Ίσως να είχαν προλάβει την αδερφή μου. Να βρεθεί κάτι», κατέληξε εμφανώς συντετριμμένος.

Πλέον, όλη η προσοχή έχει στραφεί στον 17χρονο που κατάφερε να βγει ζωντανός μέσα από τις λαμαρίνες και να λάβει όση βοήθεια χρειαστεί ώστε να βρει το κουράγιο να διαχειριστεί αυτήν την ανείπωτη τραγωδία…

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τέμπη: Η απάντηση της Κοβεσί στην ερώτηση Αρβανίτη – «Πρέπει να αλλάξει η διάταξη για τις ευθύνες υπουργών»
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Σωκράτης Φάμελλος: Στα δικαστήρια φαίνεται η ανεπάρκεια της κυβέρνησης
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Μπλίνκεν: Ο κόσμος είναι «ασφαλέστερος» χάρη στον θάνατο Νασράλα
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Θεσσαλονίκη: Κοινωφελή εργασία στον 18χρονο που ξυλοκόπησε με φίλους του 17χρονο
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Μεγάλη αναζωπύρωση – Νέα μηνύματα από το 112
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Βίντεο σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό της τρανς γυναίκας από οδηγό ταξί
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Γλυφάδα: Διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για τις αναρτήσεις στο TikTok
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Πολάκης: Από μια τραυματική εμπειρία κανείς δεν βγαίνει εντελώς αλώβητος, αλλά θεωρώ ότι μέχρι στιγμής βγαίνω νικητής
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Σοκ! Με στυλό ή μολύβι η σεξουαλική κακοποίηση του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Δούκας: Η απόφαση να είμαι υποψήφιος πρόεδρος «κλείδωσε» όταν πείστηκα ότι μπορεί να οδηγήσω το ΠΑΣΟΚ σε μια νέα πορεία
30 Σεπτεμβρίου, 2024