Τραγωδία με μία νεκρή γυναίκα και 4 τραυματίες σε τροχαίο μετά από αρραβώνα

Με αίμα βάφτηκε η άσφαλτος στην Ξάνθη μετά από τροχαίο δυστύχημα. Μια γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ από τους 4 τραυματίες, οι δύο δίνουν μάχη να κρατηθούν στη ζωή.

Το σοβαρό τροχαίο, με έναν νεκρό και τέσσερις τραυματίες, σημειώθηκε στην Ξάνθη το βράδυ της Τρίτης 18 Ιουνίου του 2024. Μια γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή από το αυτοκίνητο που επέβαινε, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης. Οι δύο έχουν τραυματιστεί σοβαρά και δίνουν μάχη στα χέρια των γιατρών να κρατηθούν στη ζωή. Στο δυστύχημα είχαν εμπλοκή τρία αυτοκίνητα, με τα δύο από αυτά, να επιστρέφουν από αρραβώνα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα όχημα το οποίο εκινείτο από την πόλη της Ξάνθης, προς την περιοχή του Πετεινού, διέφυγε της πορείας του, πάνω σε στροφή και χτύπησε με δύο άλλα ΙΧ.

Το καθένα από τα δύο αυτοκίνητα που βρίσκονταν πίσω από τη στροφή, είχε από δύο επιβαίνοντες. Σύμφωνα με πληροφορίες του xanthinews.gr όλοι τους επέστρεφαν από αρραβώνα.

Από το τροχαίο προήλθε ο θάνατος μίας γυναίκας, ενώ από τους τέσσερις τραυματίες, οι δύο έχουν τραυματιστεί σοβαρά. Μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο και οι επόμενες ώρες χαρακτηρίζονται κρίσιμες για τη ζωή τους.