Τραγωδία: Νεκρή η γυναίκα που την θέρισε ΙΧ – Άφαντος ο οδηγός

Ένα φρικτό περιστατικό εκτυλίχθηκε στην περιοχή της Καβάλας, με ασυνείδητο οδηγό να εγκαταλείπει το θύμα του μετά το ατύχημα και εκείνο να καταλήγει μερικές μέρες αργότερα.

Εντείνονται οι προσπάθειες των ανδρών της Τροχαίας για τον εντοπισμό του ασυνείδητου ο οδηγού ο οποίος παρέσυρε το πρωί του Σαββάτου μια 61χρονη συνταξιούχο νοσοκόμα στην Καβάλα και την εγκατέλειψε αβοήθητη, καθώς το θύμα του έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Η άτυχη γυναίκα εκτινάχτηκε αρκετά μέτρα μακριά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της πόλης. Ωστόσο, το βράδυ της Τρίτης υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά της.

Μετά τον θάνατο της 61χρονης, η κατηγορία για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη θύματος είναι η μικρότερη που αντιμετωπίζει ο δράστης, καθώς πλέον κατηγορείται για ανθρωποκτονία. Οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό του συνεχίζονται με τους αστυνομικούς να ερευνούν το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή του δυστυχήματος.