Τραγωδία: Νεκρός 45χρονος

Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας δύο παιδιών, κάτοικος της κοινότητας Κεριού, ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Τραγική κατάληξη είχε η ενασχόληση με το κυνήγι, για έναν 45χρονο άνδρα από το Κερί, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα από πυρά κυνηγετικού όπλου, με τα πρώτα στοιχεία να κάνουν λόγο για αυτοτραυματισμό στη μηριαία αρτηρία του αριστερού ποδιού.

Ο άτυχος άνδρας σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, από αστυνομικές πηγές, μεταφέρθηκε αιμόφυρτος με ΙΧ αυτοκίνητο στο νοσοκομείο του νησιού, αλλά δεν στάθηκε δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο για αυτοτραυματισμό, με το όπλο να εκπυρσοκροτεί καθώς περπατούσε σε περιοχή εκτός του χωριού, όπου πιθανότατα είχε μεταβεί για κυνήγι, δίχως ωστόσο να αποκλείεται οτιδήποτε.

Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας δύο παιδιών, κάτοικος της κοινότητας Κεριού, ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Άνδρες της αστυνομίας βρίσκονται ακόμη στο σημείο, ενώ φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν, άτομα που ήταν μαζί του την ώρα του δυστυχήματος.

Πηγή: imerazante.gr

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τραμπ: «Βρίσκομαι σε σοβαρές συζητήσεις με τον Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Μερτς: «Σημαντική νίκη για το ΕΛΚ και την Ευρώπη»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Σχηματισμός κυβέρνησης στη Γερμανία: Οι επιλογές του Μερτς – Οι συσχετισμοί και οι διαπραγματεύσεις
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Συγκλονίζει η μητέρα του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού – «Ο Γεράσιμος ακόμη ανασαίνει αλλά όπως ήταν δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Πλημμεληματική δίωξη σε έξι πρόσωπα για τον θάνατο 2,5 ετών κοριτσιού στον «Άγιο Στυλιανό» Θεσσαλονίκης
24 Φεβρουαρίου, 2025
Συντάξεις: Έξτρα έως και 12.000 ευρώ αν έχετε τόση σύνταξη
Συντάξεις: Έξτρα έως και 12.000 ευρώ αν έχετε τόση σύνταξη
24 Φεβρουαρίου, 2025
Διπλωματικές ζυμώσεις στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ: Με δικό τους ψήφισμα για την Ουκρανία οι ΗΠΑ – Η Γαλλία αναμένεται να προτείνει τροπoποιήσεις
24 Φεβρουαρίου, 2025
Φάμελλος: Η δικαιοσύνη δεν πρέπει να λειτουργεί ως μακρύ χέρι της κυβέρνησης – Η ευθύνη για την σύγκρουση των τρένων από το 2019 και μετά
24 Φεβρουαρίου, 2025
Μενίδι: Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο – Επί τόπου τα ΤΕΕΜ
24 Φεβρουαρίου, 2025
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών η τραγουδίστρια Ρομπέρτα Φλακ – Γνωστή για το “Killing Me Softly With His Song”
24 Φεβρουαρίου, 2025