Τραγωδία: Νεκρός 52χρονος άντρας από τροχαίο σε βενζινάδικο

Σοκ έχει προκαλέσει στη Νάξο το τραγικό τροχαίο που συνέβη το βράδυ της Τετάρτης στον κεντρικό επαρχιακό δρόμο Χώρας – Χαλκείου σε βενζινάδικο που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό 52χρονου από το Φιλώτι.

Όπως αναφέρουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες του naxostimes.gr ο άτυχος 52χρονος μετά το τροχαίο και το σοβαρό τραυματισμό του (ανοιχτό κάταγμα τρίτου βαθμού στην αριστερή κνήμη και κάταγμα λεκάνης) διακομίστηκε στο ΚΑΤ με ελικόπτερο.

Εκεί οι γιατροί του νοσοκομείου κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή όμως στάθηκε αδύνατον.

Ο 52χρονος υπέκυψε στα τραύματα του βυθίζοντας στο πένθος το νησί.

Να υπενθυμίσουμε ότι από το τροχαίο ο ανυποψίαστος 52χρονος -που έβαζε βενζίνη στο αγροτικό του- χτυπήθηκε από αυτοκίνητο το οποίο προηγουμένως είχε τρακάρει με άλλο ΙΧ.

Το χρονικό του μοιραίου τροχαίου

Το τροχαίο συνέβη όταν στον κεντρικό επαρχιακό δρόμο Χώρας – Χαλκείου στο ύψος του βενζινάδικου, δυο ΙΧ κατευθύνονταν προς Χώρα. Το ένα, με οδηγό 45χρονο, πήγε να προσπεράσει το άλλο, το οποίο την ίδια στιγμή έστριβε για το βενζινάδικο.

Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν και το δεύτερο, με οδηγό έναν 21χρονο, πετάχτηκε με φόρα προς το βενζινάδικο και έπεσε επάνω στο αγροτικό που ήταν εκεί σταθμευμένο για ανεφοδιασμό βενζίνης. Ο 52χρονος οδηγός του αγροτικού ήταν και ο άνθρωπος που τραυματίστηκε σοβαρά. Από το τροχαίο τραυματίστηκε και ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου.

-Ad-