Τραγωδία: Νεκρός μοτοσικλετιστής έπειτα από πτώση σε γκρεμό

Άσχημο τέλος είχε το θρίλερ που ξεκίνησε τα ξημερώματα του Σαββάτου για τον εντοπισμό τραυματισμένου 46χρονου μοτοσικλετιστή στην Ευρυτανία, ο οποίος κινούνταν στην ε.ο. Μονής Προυσσού – Αγρινίου, καθώς τελικά ανασύρθηκε νεκρός.

Σύμφωνα με το lamiareport, περίπου στη 1:40 τηλεφώνησε ο ίδιος στη γυναίκα του και ενημέρωσε ότι έχει φύγει με τη μηχανή του σε γκρεμό, χωρίς όμως να μπορέσει να δώσει την ακριβή θέση του.

Από εκείνη την ώρα, 17 πυροσβέστες με 7 οχήματα με την ορειβατική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ και ομάδα Σ.μη.Ε.Α. (drone), 9 αστυνομικοί με 3 οχήματα, αλλά και πολλοί εθελοντές «χτένισαν» όλο το δρόμο προκειμένου να εντοπίσουν τον 46χρονο. Μαζί τους και άνθρωποι του ΕΚΑΒ Καρπενησίου, καθώς επρόκειτο για αγαπητό μέλος της «οικογένειάς» τους με πολλά χρόνια στις διασώσεις και στην προσφορά προς τον συνάνθρωπο!

Λίγο πριν τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου, ο 46χρονος εντοπίστηκε πεσμένος σε γκρεμό πολλών μέτρων, λίγο πριν το χωριό Γαύρος, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Φίλος του από το ΕΚΑΒ κατέβηκε αμέσως τον γκρεμό με κίνδυνο της ζωής του, για να διαπιστώσει αν ο 46χρονος ζει, ήταν όμως αργά.

Άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ ανέλαβαν να κατέβουν με τον ειδικό εξοπλισμό προκειμένου να μπορέσουν να τον ανασύρουν στο δρόμο. Ο 46χρονος Εκαβίτης, ήταν πατέρας δύο παιδιών. Λίγο πριν τις 10:00 ολοκληρώθηκε η ανάσυρση του άτυχου άνδρα.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τέμπη: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο – Η συνομιλία του σταθμάρχη με τον ρυθμιστή έλξης
14 Μαρτίου, 2025
Ηγετικό στέλεχος του ISIS σκοτώθηκε από ιρακινές δυνάμεις
14 Μαρτίου, 2025
Η Moody’s αναβάθμισε την Ελλάδα
14 Μαρτίου, 2025
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 76-74: Κόκκινο το ντέρμπι
14 Μαρτίου, 2025
Αντιρώσος ακτιβιστής δολοφονήθηκε στην Οδησσό
14 Μαρτίου, 2025
Τζιν Χάκμαν: Σε ποιον αφήνει περιουσία 80 εκατ. δολαρίων
14 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο άνδρας που χτυπούσε την 22χρονη σύντροφό του για να τον πληρώνει
14 Μαρτίου, 2025
Φρίκη στο Μεσολόγγι: Κατήγγειλε τον πατριό και τον αδερφό της για ασέλγεια στην ανήλικη αδερφή της
14 Μαρτίου, 2025
ΣτΕ: Αναβλήθηκε για τις 28 Μαρτίου 2025 η συζήτηση για τον νέο φορολογικό νόμο
14 Μαρτίου, 2025
Διώξεις για τα βίντεο από τα Τέμπη
14 Μαρτίου, 2025