Τραγωδία σε αεροδρόμιο: Κινητήρας αεροσκάφους «ρούφηξε» άνθρωπο

Τραγωδία στο αεροδρόμιο Σίπχολ στο Άμστερνταμ – Συμβάντα αυτού του τύπου είναι σπάνια

Θρίλερ έζησαν οι επιβάτες του αεροσκάφους της KLM στο αεροδρόμιο Σίπχολ στο Άμστερνταμ, όταν ο κινητήρας του «ρούφηξε» άνθρωπο, ο οποίος βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Σήμερα Τετάρτη (29.05.2024) το μεσημέρι, το αεροσκάφος Embraer της αεροπορικής KLM, ήταν έτοιμο να αναχωρήσει από το Άμστερνταμ της Ολλανδίας για το Μπίλουντ της Δανίας. Χωρίς να είναι γνωστό αν ο άτυχος άνδρας ήταν επιβάτης ή εργαζόμενος ή κάτω από ποιες συνθήκες έφτασε κοντά στο αεροσκάφος, πάντως, όσοι βρίσκονταν εκεί έγιναν θεατές του τραγικού συμβάντος.

Το ολλανδικό δίκτυο NOS αναφέρει ότι δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο αυτοκτονίας, καθώς η έρευνα για το περιστατικό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

«Σήμερα σημειώθηκε ένα φρικτό περιστατικό όπου ένα άτομο κατέληξε σε κινητήρα αεροπλάνου. Οι σκέψεις μας πηγαίνουν στους συγγενείς και νοιαζόμαστε για τους επιβάτες και τους συναδέλφους που το είδαν αυτό. Αυτή τη στιγμή η Βασιλική Στρατιωτική Αστυνομία διεξάγει έρευνα», έγραψε σε ανακοίνωση του το αεροδρόμιο στο X, (πρώην Twitter).

Τα αεροσκάφη του τύπου μπορούν να μεταφέρουν 90 με 130 επιβάτες, πολλοί από τους οποίους ήταν αυτόπτες μάρτυρες του φρικτού περιστατικού.

Η εταιρεία KLM σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι παρέχει φροντίδα στους επιβάτες και τους εργαζόμενους που είδαν όσα συνέβησαν.

«Σοβαρό περιστατικό στο Schiphol. Ένα άτομο πήδηξε στη μηχανή ενός Embraer της KLM», έγραψε άλλο προφίλ στο X.

Τον περασμένο Ιούνιο κινητήρας αεροσκάφους της Delta στο Σαν Αντόνιο του Τέξας ρούφηξε έναν 27χρονο άνδρα, που όπως αποδείχτηκε ήθελε να αυτοκτονήσει με αυτόν τον τρόπο. Άλλο ένα περιστατικό είχε συμβεί στην Αλαμπάμα στις 31 Δεκεμβρίου 2021, όταν ένας εργαζόμενος έχασε τη ζωή του όταν βρέθηκε πολύ κοντά στον κινητήρα.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
«Παράθυρο» για ειρήνη στην Ουκρανία βλέπει η Κίνα
21 Φεβρουαρίου, 2025
Συνελήφθη στέλεχος του καρτέλ Σιναλόα από τον στρατό του Μεξικού
21 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκ σε γυμνάσιο στο Πήλιο: Κάρφωσε με στυλό συμμαθήτριά του
21 Φεβρουαρίου, 2025
Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα στο Ηράκλειο που έκανε διακίνηση και εμπορία κοκαΐνης
21 Φεβρουαρίου, 2025
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στη Νέα Υόρκη
21 Φεβρουαρίου, 2025
Το Ισραήλ κατηγορεί την Χαμάς για τη δολοφονία των παιδιών Μπίμπας κι ότι επέστρεψε πτώμα άγνωστης
21 Φεβρουαρίου, 2025
ΝΔ: «Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι δεν μας πτοούν»
21 Φεβρουαρίου, 2025
Πορτοκαλί προειδοποίηση από την ΕΜΥ για το κύμα ψύχους Coral
21 Φεβρουαρίου, 2025
Εφιάλτης για γυναίκα στον Βόλο: Ο πρώην σύζυγός της την απειλούσε και προσπάθησε πολλές φορές να τη σκοτώσει
21 Φεβρουαρίου, 2025
Θάνατος Καλογήρου: «Κάταγμα στο οστό του λαιμού σημαίνει αυτόματα στραγγαλισμός»
21 Φεβρουαρίου, 2025