Τραγωδία: Σκότωσε τη σύζυγο και τα δύο παιδιά της πριν να αυτοκτονήσει

Η αδιανόητη τραγωδία με δράστη τον Bobby McCulley ο οποίος σκότωσε τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά της σημειώθηκε στο Μιζούρι.

Η τριπλή δολοφονία μετά την οποία ο δράστης αυτοκτόνησε σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Ο McCulley, μάλιστα, πρώτα κράτησε ομήρους τη σύζυγο και τα δύο παιδιά της ηλικίας 6 και 13 ετών πριν να δολοφονήσει και τους τρεις.

Ο συζυγοκτόνος και παιδοκτόνος στη συνέχεια πήρε όμηρο το τρίτο του παιδί, ηλικίας μόλις ενός έτους, και προσπάθησε να διαφύγει.

Η απαγωγή αυτή προκάλεσε την ενεργοποίηση του AMBER ALERT για το βρέφος πριν να τελικά να εντοπιστεί ζωντανό σε σπίτι συγγενούς της οικογένειας.

Όταν οι αστυνομικοί, δε, κατάφεραν να εντοπίσουν και να πλησιάσουν τον McCulley εκείνος έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε.

Φίλοι της οικογένειας δήλωσαν ότι η σύζυγός του McCulley είχε εξομολογηθεί μέσω Facebook ότι ο σύζυγός της την χτυπούσε. Προσφάτως, δε, είχε υποχρεωθεί να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο για να της δώσουν μορφίνη μετά τα χτυπήματα στο στήθος και στην κοιλιά από τον McCulley.

Άλλος φίλος αποκάλυψε, μάλιστα, ότι είχε πει στην σύζυγο του δράστη να φύγει από το σπίτι λίγες ώρες πριν τη δολοφονία της αλλά εκείνη είχε απορρίψει την πρόταση αυτή.