Τραγωδία: Σκυλιά κατασπάραξαν 4χρονη – Νεκρό το κορίτσι

Σοκαριστικό περιστατικό στο Ντάλας των Ηνωμένων Πολιτειών με θύμα ένα κοριτσάκι μόλις τεσσάρων ετών.

Τραγωδία στο Ντάλας των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς ένα κοριτσάκι μόλις 4 ετών κατασπαράχθηκε από τρία σκυλιά ενώ η ιδιοκτήτριά τους απλά… κοιτούσε!

Η Lea Freeman, όπως ονομαζόταν το άτυχο κορίτσι, έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της όταν δέχτηκε την άγρια επίθεση των σκυλιών. Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, μια νεαρή γυναίκα η οποία ταυτοποιήθηκε ως ιδιοκτήτρια των σκυλιών, κοιτούσε χωρίς να κάνει το παραμικρό να βοηθήσει την 4χρονη.

Η Lea όπως και άλλα δυο παιδιά, σύμφωνα με την μητέρα της 4χρονης, βρισκόταν υπό την εποπτεία μιας γυναίκας που τα κρατούσε.

«Ήταν ένα πολύ καλό παιδί. Ήταν ο άγγελός μου. Όταν την άφησα ήταν καλά και όταν επέστρεψα σπίτι τη βρήκα νεκρή. Το παιδί μου το έφαγαν σκυλιά», ανέφερε συντετριμμένη η Tiara Freeman.

Να σημειωθεί πως ενώ κλήθηκε η αστυνομία, από τα τρία σκυλιά που βρέθηκαν στο σημείο, το ένα έχει βρεθεί ενώ έχει συλληφθεί και η ιδιοκτήτριά τους.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τύρναβος: Καταθέτουν η μητέρα, ο πατέρας και ο θείος του 39χρονου για τις υπόνοιες περί εγκληματικής ενέργειες
24 Φεβρουαρίου, 2025
Μαρία Καρυστιανού: Απάντηση με δάκρυα για την επιμέλεια των παιδιών της – «Είναι απάνθρωπο από κάθε άποψη»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Ηράκλειο: Ένας ανήλικος πίσω από τους πυροβολισμούς στο νυχτερινό κέντρο με τους 2 τραυματίες
24 Φεβρουαρίου, 2025
Η Χαμάς θέλει να παγώσει τις διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ μετά την απόφασή του να μην παραδώσει άλλους Παλαιστίνιους κρατούμενους
24 Φεβρουαρίου, 2025
Η Meta προειδοποιεί: Απατεώνες παρουσιάζονται ως διασημότητες και αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά μέσω social media
24 Φεβρουαρίου, 2025
Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τη σύζυγό του: «Έχει μια απίστευτη σοφία, γεμίζει τα κενά μου κομμάτια» Βλαδίμηρος Κυριακίδης
24 Φεβρουαρίου, 2025
Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο πάπας Φραγκίσκος – Αντιμετωπίζει ήπια νεφρική ανεπάρκεια
24 Φεβρουαρίου, 2025
Χυδαίο παραλήρημα Ψαριανού για Καρυστιανού: Νεκρόφιλη μοιρολογίστρα, εκφράζει τα συμφέροντα της… Ρωσίας
24 Φεβρουαρίου, 2025
Η οικογένεια του 21χρονου αγνοούμενου στα Χανιά συνεχίζει τις έρευνες με δικά της έξοδα
24 Φεβρουαρίου, 2025
Ασθενής στην Πάτρα το έσκασε από το νοσοκομείο και τον αναζητά η αστυνομία
24 Φεβρουαρίου, 2025