Τραγωδία στα Τέμπη: Πλήθος κόσμου στις διαδηλώσεις

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται σήμερα η χώρα καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς αλλά και στο δημόσιο έχουν προκηρύξει 24ωρη απεργία ζητώντας να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες για την τραγωδία στα Τέμπη. Πλήθος κόσμου βρίσκεται από νωρίς στο κέντρο της Αθήνας για να διαδηλώσει.

Περισσότεροι από 4.000 αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. (σ.σ. Κλάδος Τάξης, Κλάδος Ασφαλείας, Τροχαία κ.ά.) βρίσκονται επί ποδός ενόψει του μεγάλου συλλαλητηρίου. Μάλιστα, οι αστυνομικοί προχωρούν σε ελέγχους πολιτών, ώστε να μην έχουν πάνω τους αντικείμενα που μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε επεισόδια.

Οι συρμοί του Μετρό (Γραμμή 2&3) κυκλοφορούν σήμερα από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα. Κατά το χρονικό αυτό διάστημα λειτουργίας των Γραμμών 2 & 3 του Μετρό, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. οι σταθμοί «Σύνταγμα», «Πανεπιστήμιο», «Ομόνοια», «Μοναστηράκι» και «Ευαγγελισμός» θα παραμείνουν κλειστοί και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς δίχως να πραγματοποιούν στάση. Η Γραμμή 1 του Μετρό «Πειραιάς – Κηφισιά» και το τραμ λειτουργούν από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

-Ad-