Τραγωδία στη Φωκίδα: Πρόσφατα παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού ο μηχανικός που σκοτώθηκε

Ανείπωτη θλίψη στη Φωκίδα σκόρπισε η είδηση του θανάτου του 40χρονου μηχανικού, ο οποίος έχασε την ζωή του στα μεταλλεία, καθώς είχε παντρευτεί πρόσφατα και μάλιστα είχε αποκτήσει και ένα μωράκι.

Πιο αναλυτικά, η τραγωδία σημειώθηκε στις στοές των Μεταλλείων Βωξίτη, όταν το όχημα 4Χ4 του 40χρονου καταπλακώθηκε μετά από αποκόλληση βράχου στη στοά 617 στο ύψος της Βάργιανης.

Όπως αναφέρει ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Φωκίδας, Ευάγγελος Τσιορλίδας, «ένας μεγάλος βράχος, κάτω από ανεξήγητες συνθήκες έπεσε και καταπλάκωσε ένα 4Χ4 της εταιρείας IMERYS με το οποίο κινούνταν ο 40χρονος μηχανικός που καταπλακώθηκε σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από την είσοδο της στοάς».

Επίσης, σύμφωνα με το κ. Τσιορλίδα οι πυροσβέστες και οι εργαζόμενοι «έδωσαν μάχη για άλλα 3 άτομα που δεν μπορούσαν να εξέλθουν από τη στοά». «Απεγκλωβίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους» όπως είπε και με τον τρόπο αυτό έχει ολοκληρωθεί η επιχείρηση στην οποία μετείχαν 14 πυροσβέστες της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία και 26 πυροσβέστες από την Άμφισσα με 8 οχήματα.

Ο άτυχος 40χρονος με καταγωγή από τη Λαμία λοιπόν, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άμφισσας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr πρόκειται για Λαμιώτη μηχανικό των μεταλλείων, ο οποίος είχε παντρευτεί πριν από λίγο καιρό και είχε αποκτήσει με τη σύζυγό του ένα μωράκι. Η τοπική κοινωνία στο άκουσμα του χαμού του είναι σοκαρισμένη, καθώς επρόκειτο για πολύ αγαπητό άτομο που διατηρούσε παλιότερα κατάστημα εστίασης στο κέντρο της πόλης.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τους εργαζόμενους στην ίδια στοά, η οποία ονομάζεται από τους εργαζόμενους και «Καμόρα», πριν 19 χρόνια το 2003 είχαμε και πάλι κατάρρευση και είχαν σκοτωθεί εργαζόμενοι.

-Ad-