LamiaReport

Τραγωδία στη Λαμία – Νεκρός 54χρονος σε τροχαίο

Η προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διεξάγεται από το Β’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας.

Ένας άνδρας 54 ετών έχασε τη ζωή του σήμερα το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην αερογέφυρα της Αγίας Μαρίνας, στη Λαμία.

Το θύμα οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην εθνική οδό με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το LamiaReport.

Λόγω των έργων στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ, αναγκάστηκε να βγει από την έξοδο της Αγίας Μαρίνας. Στη διασταύρωση της εξόδου, φαίνεται πως δεν αντιλήφθηκε το σήμα STOP και επιχείρησε να διασχίσει κάθετα τον δρόμο, χωρίς να σταματήσει, για να εισέλθει στην παλιά εθνική. Εκείνη τη στιγμή, διερχόμενο όχημα με κατεύθυνση προς Αγία Μαρίνα χτύπησε το αυτοκίνητό του, προκαλώντας την ανατροπή του και τον ακαριαίο θάνατό του.

Βίντεο από το σημείο δείχνει την τοποθεσία όπου σημειώθηκε το δυστύχημα. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, πολλοί οδηγοί που βγαίνουν από την εθνική δεν αντιλαμβάνονται ότι δεν έχουν προτεραιότητα, γεγονός που έχει οδηγήσει σε αρκετά σοβαρά ατυχήματα.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, με αστυνομικούς της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων να καλούν άμεσα βοήθεια από το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική. Παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστών, ο άτυχος οδηγός ανασύρθηκε νεκρός από το όχημα και παραδόθηκε στο ασθενοφόρο.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Διπλωματικές πηγές: Στις 17 και 18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό
11 Φεβρουαρίου, 2025
Καιρός: Άστατος στα δυτικά, επιστρέφει ο χειμώνας το Σαββατοκύριακο
11 Φεβρουαρίου, 2025
Σεισμοί στη Σαντορίνη: Κλειστά τα σχολεία μέχρι την Παρασκευή, η σεισμική δραστηριότητα συνεχίζεται στα ίδια επίπεδα – Τι συνιστούν οι ειδικοί
11 Φεβρουαρίου, 2025
Νεκρός εντοπίστηκε 90χρονος μετά από φωτιά στο σπίτι του στο Αγρίνιο
11 Φεβρουαρίου, 2025
Συνελήφθησαν 2 νεαροί για κλοπή δικύκλου και διακίνηση ναρκωτικών στο Νέο Ψυχικό
11 Φεβρουαρίου, 2025
Συναγερμός για την εξαφάνιση 78χρονης στα Δολιανά Πωγωνίου – Silver Alert σε ισχύ
11 Φεβρουαρίου, 2025
Στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού η παλιά δόξα του Ολυμπιακού Σάββας Παπάζογλου
11 Φεβρουαρίου, 2025
Κερατσίνι: Έληξε το θρίλερ με τον άνδρα που είχε «ταμπουρωθεί» στο σπίτι του – Είχε δραπετεύσει από ψυχιατρικό ίδρυμα
11 Φεβρουαρίου, 2025
Κερατσίνι: Άντρας βρίσκεται «ταμπουρωμένος» σε σπίτι – Δεν αφήνει τη μητέρα και την αδελφή του να φύγουν
11 Φεβρουαρίου, 2025
Πέθανε ο Θεόδωρος Χαριτόπουλος, «δεξί χέρι» του Κωνσταντίνου Καραμανλή
11 Φεβρουαρίου, 2025