Τραγωδία στη Μύκονο: Θρίλερ με το θάνατο της όμορφης Καρλότας (vid)

Απαντήσεις για τον τραγικό θάνατο της 18χρονης Ιταλίδας στη Μύκονο αναζητά η οικογένεια της. Το κορίτσι είχε πέσει με το τζιπ που οδηγούσε φίλη της σε γκρεμό πριν από λίγες ημέρες στην περιοχή Χουλάκια.

Τρεις πραγματογνώμονες αναζητούν τις αιτίες του τραγικού θανάτου της στις 24 Ιουλίου. Η οικογένειά της παραμένει σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί να διαχειριστεί την απώλεια. Έχουν αναθέσει ήδη σε δικηγόρο να διερευνήσει πώς έκλεισαν για πάντα τα όμορφα γαλάζια μάτια της.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της 18χρονης, «σίγουρα υπάρχουν ευθύνες στη δημοτική Αρχή διότι δεν υπέρχε διαγράμμιση, δεν υπήρχε φωτισμός στον δρόμο και η περιοχή είναι πολύ επικίνδυνη».

Μάλιστα τόνισε ότι «διερευνώνται οι ευθύνες των επιχειρηματιών που μίσθωσαν τα οχήματα καθώς υπάρχει υποψία για τα λάστιχα του αυτοκινήτου, τα οποία φαίνεται ότι ήταν ηλικίας άνω της δεκαετίας».

Το μοιραίο βράδυ της 24ης Ιουλίου η Καρλότα και οι επτά φίλες της νοίκιασαν δύο τζιπ στη Μύκονο, πέντε ημέρες πριν το τραγικό δυστύχημα. Εκείνη ήταν συνοδηγός. Ήταν ξημερώματα όταν το τζιπ έπεσε στον γκρεμό και εκείνη φαίνεται να εκτινάχθηκε από τη θέση της.

Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος. Οι Αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστώσουν αν τα κορίτσια είχαν καταναλώσει αλκοόλ. Τραγική ειρωνεία είναι ότι οι κοπέλες θα παρέδιδαν τα τζιπ την ημέρα που έγινε το δυστύχημα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της επιχείρησης ενοικίασης αυτοκινήτων, τα αυτοκίνητα, τα οποία διαθέτει προς ενοικίαση, πληρούν όλες τις προδιαγραφές του νόμου. «Ουδέποτε έχει βρεθεί κάποιος να κατηγορήσει τον εντολέα μου. Δυστυχώς σε τέτοιου είδους περιπτώσεις ευθύνεται πάντα σε πολύ μεγάλο βαθμό ο οδηγός».

Η υπόθεση βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της προανάκρισης και τα πορίσματα των τριών πραγματογνωμόνων θα λύσουν το μυστήριο πως το τζιπ που επέβαινε η όμορφη Καρλοτα βρέθηκε στο κενό.

-Ad-