Τραγωδία στη Βάρκιζα: αποφυλακίστηκε μετά από εννέα μήνες και θα κηδέψει την κόρη της

Αποφυλακίστηκε η μητέρα η οποία είχε οδηγηθεί στη φυλακή μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα της στη Βάρκιζα και είχε ως συνέπεια να καεί ζωντανό το 13 μηνών βρέφος της. Η μητέρα είχε οδηγηθεί στη φυλακή καθώς εις βάρος της είχε ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για θανατηφόρα έκθεση και εμπρησμό από αμέλεια.

Το τρίτο αίτημα της για αποφυλάκιση που κατέθεσε έγινε τελικά δεκτό από το δικαστικό συμβούλιο με περιοριστικούς ωστόσο όρους. Τις επόμενες ώρες, η 30χρονη γυναίκα θα θάψει την 18 μηνών κόρη της που είχε καεί ζωντανή τον περασμένο Φεβρουάριο κι όλο αυτό το χρονικό διάστημα, βρισκόταν στο νεκροτομείο.

Μέσα στη φυλακή, η 30χρονη γυναίκα έκανε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφο της. Η εξέλιξη αυτή, ήταν που ώθησε του δικαστές να ανάψουν το «πράσινο φως» για την αποφυλάκιση της.

Από την πρώτη στιγμή η μητέρα είχε παραδεχθεί ότι εξαιτίας των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, δυσκολευόταν να αναθρέψει σωστά την κόρη της.

Η 30χρονη μητέρα του βρέφους που χάθηκε στη φωτιά έχει άλλα δυο παιδιά. Το ένα μένει με τον πατέρα του, ενώ το δεύτερο πέθανε πριν από μερικά χρόνια.\