Τραγωδία στην Άρτα: «Αισθάνομαι άχρηστος, θα ήθελα να μην ζω εγώ»

Ο πατέρας από την Άρτα που ξέχασε το μωρό του μέσα στο αμάξι με αποτέλεσμα να πεθάνει, αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του και είπε πως θα ήθελε να είναι στη θέση του παιδιού του, ώστε να ζει αυτό.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είπε ότι τα πρώτα λόγια του πατέρα στο άκουσμα της αθωωτικής απόφασης, ήταν τα εξής: «Αισθάνομαι ένας άχρηστος άνθρωπος. Θα ήθελα να μη ζω εγώ και να ζει το παιδί μου».

Στη συνέχεια, ανέφερε για τον τρόπο με τον οποίο σημειώθηκε η τραγωδία, ότι «ήταν ιδιαίτερα κουρασμένος από τους πόνους του μωρού, που έβγαζε δόντια και είχε κολικούς. Σταμάτησε να πάρει έναν καφέ και για εκείνον και για τη γυναίκα του, με το παιδί στο πίσω κάθισμα. Εκείνη την ώρα σταμάτησε το μυαλό του. Ήταν αγχωμένος με τη δουλειά του».

«Πίστευε ότι είχε πάει το παιδί στον βρεφικό σταθμό κι όταν το μεσημέρι τον πήρε η γυναίκα του και του είπε “πού είναι το παιδί;”, της απάντησε “στον βρεφικό σταθμό”», ανέφερε στη συνέχεια.




«Ψυχούλα μου»

Στο πλευρό του συζύγου της που ξέχασε το 5,5 μηνών βρέφος τους στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να πεθάνει, στάθηκε η 27χρονη μητέρα του παιδιού. Όπως τόνισε την Παρασκευή (12/5) συνάδελφος του πατέρα και φίλη του ζευγαριού η μαμά του μωρού είπε: «Ο Κώστας είναι ψυχούλα μου τον αγαπώ».

Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δικαστικό Μέγαρο Άρτας όπου απολογήθηκε στον ανακριτή ο πατέρας ήταν συγκινητικές. Φίλοι και συνάδελφοί του 37χρονου είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο και του φώναζαν: «Κράτα γερά, σε περιμένουμε σύντομα κοντά μας».

«Ήταν καταπληκτικοί γονείς. Υποδειγματικός πατέρας ο Κωστάκης, ούτε σε φίλους ούτε σε γνωστούς έχω συναντήσει τέτοιο μπαμπά» δήλωσε φίλη του ζευγαριού και συνάδελφος του 37χρονου που τελικά αφέθηκε ελεύθερος.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Συνελήφθη άντρας κοντά στον ΟΣΕ Οινοφύτων – Επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα σε γυναίκες
21 Φεβρουαρίου, 2025
Κακοκαιρία Coral: Μέχρι πότε θα κρατήσει ο ισχυρός παγετός – Το Σάββατο η πιο κρύα ημέρα του φετινού χειμώνα
21 Φεβρουαρίου, 2025
Βραζιλία: Δώδεκα φοιτητές σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στην πολιτεία του Σάο Πάολο
21 Φεβρουαρίου, 2025
Ασφυκτική πίεση Τραμπ σε Ζελένσκι – «Θα υπογράψει σύντομα τη συμφωνία για τα ορυκτά», λέει ο Λευκός Οίκος
21 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: «Δεν αιτηθήκαμε την εξαίρεση της κυρίας Λεονταρή, την εμπιστευόμαστε» λένε οι γονείς
21 Φεβρουαρίου, 2025
Τροχαίο ατύχημα στην Καλλιθέα – Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δίκυκλο
21 Φεβρουαρίου, 2025
Κακοκαιρία Coral: Ψύχος διαρκείας μέχρι τη Δευτέρα – Πού θα χιονίσει το Σαββατοκύριακο
21 Φεβρουαρίου, 2025
Ζάκυνθος: Το τελευταίο «αντίο» στην άτυχη συμβολαιογράφο που δολοφονήθηκε στο σπίτι της
21 Φεβρουαρίου, 2025
Ρόδος: 73 χρόνια η ποινή σε γυναικολόγο για βιασμούς και ασέλγεια σε 20 γυναίκες
21 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Έφτασε πριν από λίγο η τεχνική σύμβουλος της οικογένειάς του στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρός
21 Φεβρουαρίου, 2025