Τραγωδία στην Ιταλία: Νοσοκόμα αυτοκτόνησε λόγω κορονοϊού

Η Ντανιέλα, η νοσοκόμα που έβαλε τέλος στην ζωή της ήταν μόλις 34 ετών. 

Η νοσοκόμα που κάθε μέρα έδινε μάχη μαζί με άλλους νοσοκόμους και νοσοκόμες στην Λομβαρδία κατά του κορονοϊού, είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό ήταν σε κατ’ οίκον περιορισμό από τις 10 Μαρτίου.

Όμως, δεν άντεξε και οι σκέψεις αλλά και η πίεση που ζούσε την έβαλαν να θέσει τέρμα στην ζωή της. Σύμφωνα με συναδέλφους της που την γνώριζαν αλλά και το σωματείο της πίστευε ότι είχε μεταδώσει τον κορονοϊό σε άλλους ανθρώπους και αυτό δεν μπορούσε να το αντέξει.

Η 34χρονη Ντανιέλα Τρέτσι εργαζόταν στην εντατική του νοσοκομείου Σαν Τζεράρντο στην Μόντσα, 10 χιλιόμετρα από το Μιλάνο. Ήταν στην καρδιά της επιδημίας.

Σύμφωνα με την ομοσπονδία νοσοκόμων η Ντανιέλα υπέφερε από μεγάλο στρες και η υποψία ότι μπορεί να κόλλησε τον ιό σε άλλους ανθρώπους την λύγισε.

Η ίδια ομοσπονδία αναφέρει ότι παρόμοιο επεισόδιο έγινε και πριν από μια εβδομάδα στην Βενετία.

Η διεύθυνση του νοσοκομείου ανέφερε ότι η Ντανιέλα ήταν σε κατ’ οίκον περιορισμό από τις 10 Μαρτίου αλλά δεν την παρακολουθούσαν στενά.

Τώρα, διατάχθηκε έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από Ιταλικό Ινστιτούτο, 5.760 εργαζόμενοι στον χώρο της υγείας έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό.

Πληροφορίες από: DailyMail

-Ad-