Τραγωδία στην Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός ο άνδρας που πήγε για μήνα του μέλιτος

Άδοξο τέλος για τον αγνοούμενο τουρίστα που αναζητούνταν από το απόγευμα του Σαββάτου (21/09) στην θάλασσα των Γουβών.

Άντρες του λιμενικού εντόπισαν, γύρω στις 6.30 το πρωί, την σορό του να επιπλέει σε βραχώδη περιοχή , ανατολικότερα του σημείου που εξαφανίστηκε, όταν έπεσε στην θάλασσα να κολυμπήσει με την σύζυγο του.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αύριο θα πραγματοποιηθεί η ιατροδικαστική εξέταση στον άτυχο 35χρονο.

Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι το ζευγάρι είχε έρθει στο Ηράκλειο για να περάσει το μήνα του μέλιτος.

Την δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε στο neakriti.gr ο Λιμενάρχης Ηρακλείου κ. Δουβής, που αναφέρθηκε εκτενώς και στην μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε σε στεριά, θάλασσα και αέρα για τον εντοπισμό του τουρίστα.

«Πλωτά σκάφη του λιμενικού, από Ηράκλειο και Χερσόνησο, χερσαίες δυνάμεις με 2 περιπολικά οχήματα του Λιμενικού Σώματος, η ομάδα Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου αλλά και πυροσβεστικά κλιμάκια μαζί με εθελοντές, ρίχτηκαν στην μάχη για τον εντοπισμό του άντρα. Σε εμάς να σημειωθεί ότι δηλώθηκε εξαρχής ως “αγνοούμενος χωρίς αισθήσεις”. Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων εντάσεων 6-7 μποφόρ, υπήρχε θαλασσοταραχή ενώ όπως αποδείχτηκε η γυναίκα κατάφερε να βγει στη στεριά, όμως στην συνέχεια όπως εξήγησε και στους διασώστες που έφθασαν άμεσα στο σημείο, έβλεπε έντρομη τον άντρα της να επιπλέει στην θάλασσα με την ίδια φυσικά να μην μπορεί να κάνει το παραμικρό».