Τραγωδία στην Πάργα: Τι έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή για την 33χρονη

Κάταγμα κρανίου, εκδορές και μώλωπες της 33χρονης Ολλανδέζας τουρίστριας που έπεσε από το Κάστρο στην Πάργα, έδειξε το ιατροδικαστικό πόρισμα.

Το κάταγμα εντοπίστηκε στο πίσω μέρος του κεφαλιού, όπως στην ίδια πλευρά του σώματός της βρέθηκαν οι εκδορές και οι μώλωπες της άτυχης γυναίκας που βρέθηκε στο κενό από ύψος δεκάδων μέτρων κάτω από το Κάστρο στην Πάργα.

Υπενθυμίζεται ότι η 33χρονη που παραθέριζε μόνη της, εντοπίστηκε από διερχόμενο ζευγάρι τουριστών την Πέμπτη (24.10.2019) στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου.

Η άτυχη τουρίστρια διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Πρέβεζας, δυστυχώς, όμως, ήταν πολύ αργά, αφού όπως διαπίστωσαν οι γιατροί ο τραυματισμός της ήταν θανάσιμος.

Το ΑΤ Φαναρίου που διενεργεί την προανάκριση έχει καταλήξει στον αποκλεισμό της εγκληματικής ενέργειας και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ερευνά, τόσο το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας για το οποίο μέχρι τώρα δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις, καθώς και εκείνο του ατυχήματος.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία έχει επικοινωνήσει με την Πρεσβεία της Ολλανδίας προκειμένου να ενημερωθούν για το τραγικό συμβάν οι συγγενείς της 33χρονης.

Το περιστατικό που συγκλόνισε την μικρή κοινωνία της Πάργας θα πρέπει παράλληλα να προβληματίσει τις τοπικές αρμόδιες Αρχές για την ασφάλεια όλων εκείνων που επισκέπτονται το Κάστρο της περιοχής καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και ιδιαίτερα τις περιόδους με αυξημένη τουριστική κίνηση…

πηγή: epirus-tv-news.gr