Τραγωδία στην Πεύκη: Η μητέρα είχε «προειδοποιήσει» – Τι είχε πει (video)

Σοκ έχει προκαλέσει η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στην Πεύκη το πρωί της Πέμπτης: μητέρα, 32 ετών, πέταξε στον ακάλυπτο την πεντάχρονη κόρη της, που είχε αυτισμό, και στη συνέχεια η ίδια πήδηξε στο κενό από την ταράτσα του τριώροφου οικήματος. Και οι δύο είναι νεκρές.

Η γιαγιά του αδικοχαμένου παιδιού είπε ότι ο γιος της ήταν στη δουλειά, όταν την πήρε τηλέφωνο και της είπε πως η κουνιάδα του τον ειδοποίησε πως έκλεψαν το σπίτι του. Αργότερα, την πήρε ξανά τηλέφωνο και της είπε πως το μωρό και η εν διαστάσει γυναίκα του ήταν στον δρόμο νεκροί.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε στις 11:37. Αμέσως έσπευσε στο σημείο, όπου και απέκλεισε μέρος της οδού Κολοκοτρώνη, στην Πεύκη, για λίγη ώρα. Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, η μητέρα ήταν διαζευγμένη και αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Alpha, η μητέρα φαίνεται πως είχε προειδοποιήσει για αυτό που θα ακολουθούσε. Μεταξύ άλλων έλεγε σε στενούς της φίλους «δεν αντέχω άλλο», αναφερόμενη στην καθημερινότητα.

Πεύκη: Η στιγμή που ο πατέρας μαθαίνει την τραγωδία και σπαράζει

Κατά άλλες πληροφορίες, ο πατέρας έφτασε κάτω από το σπίτι και αντίκρισε νεκρές τη γυναίκα και την κόρη του η οποία είχε αυτισμό. Γείτονες τον είδαν και τον άκουσαν να σπαράζει: «Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί μου το έκανες αυτό;». Παρά τις αρχικές πληροφορίες που έφεραν το ζευγάρι να βρισκόταν σε διάσταση, ο πεθερός της τραγικής γυναίκας το διέψευσε, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Οι πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν ότι η 32χρονη ανέβηκε με το κοριτσάκι στην ταράτσα. Πρώτα έριξε την κορούλα της στο κενό και αμέσως μετά έπεσε και η ίδια. Και κάπως έτσι γράφτηκε η τραγωδία.