Τραγωδία στην Πεύκη: «Κοινωνούσε κάθε Κυριακή το κοριτσάκι της»

Για την τραγωδία στην Πεύκη μίλησαν η πεθερά της 32χρονης αλλά και οι γείτονες, οι οποίοι έκαναν λόγο για μία στοργική μητέρα που φρόντιζε το κοριτσάκι της.

Για μία στοργική και πολύ τρυφερή μητέρα η οποία δεν έδειχνε να έχει κατάθλιψη μιλούν η πεθερά αλλά και γείτονες της 32χρονης από την Πεύκη, η οποία πέταξε χθες την 5χρονη κόρη της από την ταράτσα της τριώροφης πολυκατοικίας και στη συνέχεια πήδηξε κι εκείνη στο κενό.

Σύμφωνα με τη γιαγιά της 5χρονης η οποία μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το κοριτσάκι ούτε μιλούσε, ούτε περπατούσε, καθώς φέρεται να είχε εγκεφαλική παράλυση.

«Της λέγανε να το πάει σε ίδρυμα και έλεγε “όχι”» αποκάλυψε η πεθερά της 32χρονης, τονίζοντας πως δε φαινόταν να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Γείτονες της νεαρής μητέρας περιγράφουν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι την έβλεπαν πολύ συχνά στην εκκλησία με την κόρη της.

«Φαινόταν πολύ στοργική με το παιδάκι αυτό. Είχε τα προβληματάκια του. Το έφερνε εδώ στο εκκλησάκι στον Άι-Γιώργη που έχουμε από πίσω και το έφερνε κάθε Κυριακή και το κοινωνούσε. Μου έκανε εντύπωση ότι δε μου έδινε καθόλου την εικόνα μαμάς με κατάθλιψη».

-Ad-