Τραγωδία στο «Euroferry Olympia»: Βρέθηκε νεκρός οδηγός σε καμπίνα φορτηγού

Άσχημες είναι οι εξελίξεις στις έρευνες για τους αγνοούμενους στο «Euroferry Olympia», αφού δυστυχώς μετά από δύο μέρες ερευνών εντοπίστηκε η σορός άνδρα στο φλεγόμενο πλοίο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι άνδρες της ΕΜΑΚ βρίσκονται αυτή την ώρα στον χώρο του γκαράζ όπου βρίσκονται τα φορτηγά και τα ελέγχουν ένα προς ένα.

Πλέον, οι αγνοούμενοι ανέρχονται σε 10, αφού εκτός από τον άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός, νωρίτερα σήμερα είχε εντοπιστεί ένας 21χρονος ζωντανός.

Υπενθυμίζεται ότι ο 21χρονος Λευκορώσος εντοπίστηκε ζωντανός στην πρύμνη του πλοίου Euroferry Olympia, με τον ίδιο να λέει στους διασώστες πως «άκουγα κι άλλες φωνές».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, Λεωνίδα Ρουμπάτη, «ο 21χρονος που βρέθηκε ζωντανός μετά από 53 ώρες φέρει μόνο ενδείξεις ελαφράς αφυδάτωσης, ενώ του γίνονται όλες οι εξετάσεις».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, υπάρχουν ελπίδες και για άλλους ζωντανούς αγνοουμένους καθώς, έχουν εντοπιστεί άθικτα φορτηγά στο γκαράζ του πλοίου, που σημαίνει πως παρά τις υψηλότατες θερμοκρασίες ενδεχομένως οι 11 εγκλωβισμένοι να βρήκαν τρόπο να επιβιώσουν από την πύρινη κόλαση στο Euroferry Olympia.

Πληροφορίες του ΣΚΑΪ, που επικαλείται πηγές του Λιμενικού και της ΕΜΑΚ έκαναν νωρίτερα λόγο για 4 – 5 ακόμα επιζώντες από τους 11 αγνοούμενους στο φλεγόμενο πλοίο Euroferry Olympia, οι οποίες όμως προς το παρόν δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να βρούμε κι άλλους και γι’ αυτό συνεχίζουμε την επιχείρηση», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος του Λιμενικού, Γιώργος Αλεξίου.