Τραγωδία στο Ίλιον: «Πήρα το παιδί νεκρό στα χέρια μου, με ανοικτά τα ματάκια του»

Δεν χωράει ανθρώπινος νους την τραγωδία με το 2,5 ετών παιδί στο Ίλιον. Τι κατέθεσαν οι γονείς.

Οι γονείς του άτυχου παιδιού περιέγραψαν τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες έχει το δυστύχημα.

Ο πατέρας του παιδιού, κατά την κατάθεσή του, υποστήριξε ότι όλη τη μέρα χθες η μητέρα έκανε δουλειές στο σπίτι, με αποτέλεσμα να ανοιγοκλείνει το χώρο του κρεβατιού κάτι που το παιδί είδε ως παιχνίδι και έμπαινε μέσα. Γύρω στις 19:00 χθες το βράδυ, οι γονείς κάθισαν στον καναπέ, έβλεπαν τηλεόραση και τους πήρε ο ύπνος.

Το πρωί, γύρω στις 05:30, η μητέρα σηκώθηκε για να ταΐσει το άλλο παιδάκι της οικογένειας, και ψάχνοντας να δει πού είναι το 2,5 ετών αγόρι, το βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στον αποθηκευτικό χώρο του κρεβατιού.

«Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Το πήρα νεκρό στα χέρια μου με ανοικτά τα ματάκια του και έτρεξα στην κλινική μπας και το σώσω. Ήταν ήδη αργά, του έκανα μαλάξεις του έβαλα αέρα στο στοματάκι του τα έκανα όλα αυτά αλλά δυστυχώς… Κάποιοι γράφουν χωρίς να ξέρουν, και μιλούν για δολοφονία και πως η μητέρα θα δικαστεί την δολοφονία του μικρού, δεν έχει γίνει ακόμη η νεκροτομή του παιδιού μας και γράφουν τέτοιες αηδίες…», υποστήριξε ο πατέρας.

Η μητέρα, από την πλευρά της, υποστήριξε ότι ήταν πολύ κουρασμένη και την πήρε ο ύπνος στον καναπέ κι όταν σηκώθηκε τα ξημερώματα, άρχισε να αναζητά το παιδί, το οποίο και βρήκε μέσα στον αποθηκευτικό χώρο.

Για τους δύο γονείς σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία και θα σταλεί στον εισαγγελέα, ενώ ο δικαστικός λειτουργός έδωσε εντολή να παραμείνουν ελεύθεροι.

https://staging.newsique.gr/chamogelo-tou-paidiou-sygklonistiki-apokalypsi-gia-tin-tragodia-me-to-25-eton-agoraki/