Τραγωδία στο λούνα παρκ στη Χαλκιδική: Η κατασκευάστρια εταιρεία προειδοποιούσε για τους κίνδυνους

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την αδιανόητη τραγωδία σε λούνα παρκ στη Χαλκιδική.

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την τραγωδία που διαδραματίστηκε στο λουνα παρκ στη Χαλκιδική, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης όταν έσπασε το κάθισμα του παιχνιδιού στο οποίο βρισκόταν.

Η κατασκευάστρια εταιρείας, σύμφωνα με το Mega, είχε προειδοποιήσει για τους κινδύνους που έκρυβε το παιχνίδι «crazy dance» σε περίπτωση που η συντήρησή του δεν ήταν η κατάλληλη.

Το συγκεκριμένο λούνα παρκ λειτουργούσε από την αρχή της σεζόν χωρίς άδεια, και χωρίς να έχει γίνει καν ο έλεγχος των παιχνιδιών που χρησιμοποιούσαν για να διασκεδάσουν οι επισκέπτες του υπαίθριου χώρου αναψυχής.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA αποκαλύπτει ότι η ίδια η κατασκευάστρια εταιρεία έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για το συγκεκριμένο παιχνίδι και ανέφερε πως μπορεί να γίνει άκρως επικίνδυνο σε περίπτωση που γίνεται σωστά η συντήρησή του.

Επίσης, ο χρόνος λειτουργίας του μηχανήματος δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 35.000 ώρες, δηλαδή περίπου 4 χρόνια.

Η κατασκευάστρια εταιρεία συνιστούσε ειδική προσοχή στην περιοχή στήριξης του καθίσματος για να μην εκτοξευθεί το άτομο που χρησιμοποιούσε το παιχνίδι. Δυστυχώς, τίποτα από όλα αυτά δεν είχε συμβεί με αποτέλεσμα ο 19χρονος Γιάννης να χάσει τη ζωή του.




Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Χρηστίδης: Η συμμαχία ΝΔ – Σπαρτιατών ήταν αυτή που οδήγησε στην εκλογή Τασούλα ως Προέδρου της Δημοκρατίας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Επιστολή της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον πρόεδρο της Βουλής για τη σημερινή ψηφοφορία
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο Δένδιας καλεί τις ΗΠΑ να διαλέξουν ανάμεσα στην αυταρχική Τουρκία και την Ελλάδα του διεθνούς δικαίου
12 Φεβρουαρίου, 2025
Μαρία Κορινθίου: Τώρα πια δεν με νοιάζει τι γράφουν και τι λένε για εμένα
12 Φεβρουαρίου, 2025
Η Teleperformance κέρδισε το Βραβείο Καινοτομίας BIG 2025 για την πλατφόρμα προηγμένης ανάλυσης αλληλεπιδράσεων
12 Φεβρουαρίου, 2025
Πάρος: Εκκενώθηκε δημοτικό σχολείο λόγω ανησυχίας στατικότητας κτιρίου
12 Φεβρουαρίου, 2025
Έλον Μασκ για ΗΠΑ: Η χώρα οδεύει προς τη χρεοκοπία
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σεισμοί στις Κυκλάδες: Αλλεπάλληλες δονήσεις μέσα σε λίγη ώρα
12 Φεβρουαρίου, 2025
Παρέμβαση με πανό για τα Τέμπη μπροστά από τη Βουλή
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τασούλας: Η πρώτη δήλωση του νέου προέδρου της Δημοκρατίας
12 Φεβρουαρίου, 2025