Τραγωδία στον Πειραιά: ΙΧ σκότωσε φιλόλογο – Βίντεο σοκ

Ώρα 22:30 το βράδυ και μια 68χρονη φιλόλογος που φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο έχει μόλις ψωνίσει από ένα περίπτερο επί της Ηρώων Πολυτεχνείου στον Πειραιά.

«Βγήκε χωρίς το κινητό της για να πάει στο περίπτερο να πάρει ένα αναψυκτικό και να επιστρέψει στο σπίτι της στην Μπουμπουλίνας», λέει η αδερφή του συντρόφου της 68χρονης.

Η γυναίκα όμως δε γύρισε ποτέ. Το αμάξι που φαίνεται στο βίντεο να έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα αλλά και με σβησμένα φώτα την χτυπά. Η σκηνή που ακολουθεί είναι πολύ σκληρή.

Την εκσφενδονίζει στον αέρα και την εγκαταλείπει, με την 68χρονη να ξεψυχά λίγες ώρες μετά.

«Αυτό ήταν πώς να σας πω; Την καρατόμησε».




Όσοι είναι μπροστά «παγώνουν». Η φιλόλογος αντιλαμβάνεται το αυτοκίνητο που έρχεται κατά πάνω της και κάνει ένα βήμα πίσω. Δεν είναι αρκετό όμως για να σωθεί. Ο οδηγός, δίχως να πατήσει καθόλου φρένο, πέφτει πάνω της και την παρασύρει σχεδόν 10 μέτρα μακριά, ανάμεσα στα δύο παρκαρισμένα.

Η αδελφή του συντρόφου της, μιλάει αποκλειστικά στο LIVE NEWS.

«Όπως είδατε κοιτάει δεξιά και αριστερά αν έρχεται αυτοκίνητο. Τον βλέπει τελευταία στιγμή με κλειστά φώτα. Κάνει ένα βήμα πίσω κι αυτός λες και ήθελε να την πετύχει ρε παιδί μου. Είναι δυνατόν αυτό το πράγμα να συμβαίνει;».

«Δολοφόνε που πας;»

Η άτυχη γυναίκα, ως πεζή, έκανε ό,τι μπορούσε για να προφυλαχτεί από το αμάξι που ερχόταν κατά πάνω της.

«Κοιτάζει δεξιά κοιτάζει αριστερά, δεν υπήρχε αυτοκίνητο και πάει να περάσει και βλέπει ξαφνικά έναν σίφουνα, έναν εγκληματία. Να έρχεται με κλειστά φώτα κατά πάνω της και κάνει ένα βήμα πίσω όπως βλέπετε στο βίντεο».

Τραγική ειρωνεία πως αν ο οδηγός είχε αναμμένα τα φώτα του, ίσως να τον είχε αντιληφθεί πιο γρήγορα η φιλόλογος και να είχε σωθεί η ζωή της.

«Αν έκανε δύο βήματα πίσω… αλλά δεν πρόλαβε γιατί ήταν παρκαρισμένο αυτοκίνητο πίσω της. Κι αυτός πήγε σύριζα δηλαδή την πετάει, την εγκαταλείπει και φεύγει ανενόχλητος. Δηλαδή αυτό του ‘γντουπ’ δεν τον έβγαλε από την πορεία του;».

Πράγματι το αμάξι βγήκε από την πορεία του μετά την σφοδρή σύγκρουση αλλά ο οδηγός απτόητος συνέχισε να κινείται ευθεία.

«Κι ένα μηχανάκι τον ακολούθησε από πίσω. Αυτός ανέβηκε την Γρηγορίου Λαμπράκη από το Πασαλιμάνι και έφυγε. Τρέχανε από πίσω του, έτρεχε ένα μηχανάκι και του φώναζαν όλοι ‘δολοφόνε πού πας’»;

«Θα μπορούσε να ήταν το παιδί του»

Το δυστύχημα συνέβη την περασμένη Τετάρτη στην καρδιά του Πειραιά. Η 68χρονη γυναίκα ξεψύχησε δύο ώρες μετά στο Τζάνειο, όμως ο οδηγός παρουσιάστηκε στις αρχές ένα 24ωρο αργότερα και συγκεκριμένα το βράδυ της Πέμπτης.

«Του έκαναν αλκοτέστ αλλά μετά 24 ώρες πιάνει το αλκοτέστ; Μου είπαν βέβαια ότι είναι ένας καλός άνθρωπος, οικογενειάρχης. Μα ένας οικογενειάρχης σκέφτεται ότι το παιδί του μπορεί να περάσει απέναντι και να το σκοτώσει κάποιος άλλος. Δεν υπάρχει, τι ήταν πιωμένος;».

Ο οδηγός ΙΧ έμεινε στο κρατητήριο για τρεις μέρες και σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον Εισαγγελέα.

«Τρέχουν για να προλάβουν το φανάρι»

Όπως εξηγεί συγγενής της 68χρονης στο LIVE NEWS, δεν είναι η πρώτη φορά που στο σημείο αυτό σημειώνονται τροχαία.

«Υπάρχει στης Δευτέρας Μεραρχίας που έρχεται από το λιμάνι μια ανηφόρα, μια ανηφορίτσα. Οι περισσότεροι λοιπόν για να προλάβουν το φανάρι αναπτύσσουν ταχύτητα και περνούν την Ηρώων Πολυτεχνείου σφαίρα».

Η 68χρονη γυναίκα ήταν ενεργή φιλόζωος αλλά και σπουδαία φιλόλογος, χάρη στην οποία πολλοί μαθητές της πέρασαν στο πανεπιστήμιο.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τέμπη: Αίτηση εξαίρεσης πραγματογνωμόνων από την εξέταση των τελευταίων βίντεο κατέθεσε γονέας θύματος
25 Φεβρουαρίου, 2025
Φιλ Κόλινς: «Είμαι πολύ άρρωστος, έχω χάσει την όρεξη για μουσική»
25 Φεβρουαρίου, 2025
Αθωώθηκε ο 50χρονος που κατηγορούνταν για υποκίνηση βίας ενόψει των συλλαλητηρίων της Παρασκευής
25 Φεβρουαρίου, 2025
Καταγγελία για λύματα που καταλήγουν στον Αλιάκμονα από τον βιολογικό καθαρισμό της Βέροιας
25 Φεβρουαρίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Είχε εμμονή με 31χρονη γυναίκα– Καταδικάστηκε σε 10μηνη φυλάκιση
25 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Αποκαλύψεις από την στάση του σώματός του – Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας
25 Φεβρουαρίου, 2025
Ανατροπή στη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου – Δύο αυτοκίνητα στο σημείο το μοιραίο βράδυ
25 Φεβρουαρίου, 2025
Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Πώς θα κινηθούν Μετρό, Τραμ και ΗΣΑΠ
25 Φεβρουαρίου, 2025
Στην κλινική των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο 47χρονος που δολοφόνησε 44χρονη τρόφιμο στο Δαφνί
25 Φεβρουαρίου, 2025
Αλέξης Κούγιας: Η νεότερη ανακοίνωση του γιού του – «Οτιδήποτε διαρρέει είναι ψεύτικο»
25 Φεβρουαρίου, 2025