Τραγωδία στον Πειραιά: «Προθανάτια τα χτυπήματα στο κεφάλι του 36χρονου»

Ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης μίλησε στο LIVE NEWS για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη που έχασε τη ζωή του έπειτα από το σπρώξιμο μελών του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon από την μπουκαπόρτα.

Ο 36χρονος Αντώνης Καρυώτης βρήκε τραγικό θάνατο από μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon μέσα στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς προσπαθούσε να εισέλθει και πάλι στο πλοίο από το οποίο μόλις είχε κατέβει.

Μιλώντας στο LIVE NEWS ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης εξήγησε πως τα ευρήματα της νεκροψίας έδειξαν πως τα τραύματα ήταν προθανάτια.

«Από ότι έχει διαρρεύσει στην δημοσιότητα, ερευνήθηκε από τη Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, παρουσία του προϊσταμένου του κ. Ηλία Γιόκα, ερευνήθηκε ιατροδικαστικώς και όπως προέκυψε από τη νεκροψία και νεκροτομή υπήρξε πλημμύρισμα των πνευμόνων από υγρό. Υπήρχαν και κάποια άλλα τραυματικά ευρήματα, τα οποία καταγράφηκαν στο σύνολό τους. Τα τραύματα ήταν προθανάτια. Ήταν κακώσεις ενώ ήταν εν ζωή. Από ότι διάβασα δεν έχει χτυπήσει από την προπέλα αλλά από μία σκληρή επιφάνεια, όπως τσιμέντο κατά την πτώση. Μπορεί να έχει χτυπήσει πριν πέσει στη θάλασσα».