Τραγωδία: Θα γεννούσε την επόμενη εβδομάδα και βρέθηκε νεκρή σε πάρκο

Μια γυναίκα σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης βρέθηκε νεκρή σε ένα πάρκο στη Φλόριντα των ΗΠΑ, με την αστυνομία να κάνει λόγο για έναν ύποπτο θάνατο.

Το πτώμα της 21χρονης Φελίσια Τζόουνς βρέθηκε στο πάρκο Ρίβερβιου στο Τζάκσονβιλ το περασμένο Σάββατο.

Η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομά της, ωστόσο η μητέρα του θύματος επιβεβαίωσε την ταυτότητά της.

Το γραφείο του σερίφη του Τζάκσονβιλ είπε πως η Τζόουνς, η οποία ήταν εννιά μηνών έγκυος και αναμενόταν να γεννήσει την επόμενη εβδομάδα, εντοπίστηκε από περαστικούς, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Νεκρό και το αγέννητο παιδί 

Ο θάνατος της νεαρής γυναίκα διαπιστώθηκε στο σημείο και μια έρευνα ξεκίνησε από την αστυνομία για την υπόθεση. Το αγέννητο παιδί της είναι επίσης νεκρό.

«Αντιμετωπίζουμε αυτή την έρευνα ως έναν ύποπτο θάνατο», δήλωσε ο αστυνομικός Edwin Cayenne του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Λίγες λεπτομέρειες για την υπόθεση έχουν γίνει γνωστές και η αιτία θανάτου της Τζόουνς παραμένει άγνωστη. Οι αστυνομικοί ερευνούν τη γειτονιά για πιθανούς αυτόπτες μάρτυρες.

Η θεία του θύματος μίλησε για την τραγική απώλεια της οικογένειας, σημειώνοντας: «Ένα αγέννητο μωρό έτοιμο να γεννηθεί σε δύο εβδομάδες. Μια πανέμορφη νέα κοπέλα που έγινε 21 τον προηγούμενο μήνα.

Θέλουμε να δει ο κόσμος ότι την αγαπούσαμε. Το παιδί της το περιμέναμε. Το θέλαμε αυτό το μωρό. Ήμουν σούπερ ενθουσιασμένη για τον ανιψιό μου. Όλα αυτά μας τα πήραν. Είμαστε αναστατωμένοι αυτή τη στιγμή».

Η οικογένεια δημιούργησε μια σελίδα GoFundMe προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα της κηδείας. «Η οικογένειά μας ζει μια τεράστια απώλεια. Χάσαμε την ανιψιά και τον ανιψιό μου», αναφέρεται στη σελίδα.

«Αυτή είναι μια τραγωδία που δεν περίμενε η οικογένειά μας και δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι χάσαμε τη Φελίσια και το αγέννητο παιδί της».

-Ad-