Τραγωδία: Τροχαίο με μία νεκρή στην Εγνατία

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/4) στην Εγνατία Οδό στο ύψος του κόμβου Κουλούρας, με μία γυναίκα να χάνει τη ζωή της.

Σύμφωνα με το veriotis.gr, το δυστύχημα συνέβη όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκαν δύο οχήματα που κινούνταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Από την σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων τραυματίστηκε θανάσιμα η γυναίκα συνοδηγός του ενός οχήματος ενώ σοβαρά τραυματισμένος ανασύρθηκε ο οδηγός του και δύο επιβάτες του δεύτερου οχήματος.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν και ακόμα ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια με ένα μωρό, και ένα λεωφορείο, από τα οποία όμως δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Στο συμβάν έσπευσε άμεσα η Τροχαία Βέροιας και η Πυροσβεστική, καθώς και ασθενοφόρο για να παραλάβει τους τραυματίες και να τους μεταφέρει στο Νοσοκομείο Βέροιας.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Γερμανία: Πρώτο κόμμα το CDU/CSU σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Προβάδισμα του CDU/CSU δείχνουν τα πρώτα exit polls – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Η ετυμηγορία της κάλπης – LIVE όλες οι εξελίξεις
23 Φεβρουαρίου, 2025
Ο απεσταλμένος του Τραμπ στην Ουκρανία αναμένει να υπογραφεί αυτή την εβδομάδα η συμφωνία για τα ουκρανικά ορυκτά
23 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλεία: Μεθυσμένος οδηγούσε με τον 4χρονο γιο του στην αγκαλιά – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το παιδί
23 Φεβρουαρίου, 2025
«Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα – Έβλεπα το ταβάνι κι έκλαιγα»: Συγκλονίζουν τα θύματα του γυναικολόγου στη Ρόδο
23 Φεβρουαρίου, 2025
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου: «Σύντομα μπορούμε να έχουμε τη λύση του μυστηρίου – “Κλειδί” ο ιατρικός φάκελος»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Θα έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανατροπή στην υπόθεση»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Τουρισμός για Όλους 2025: Ξεκινούν οι αιτήσεις με αυξημένα ποσά ενίσχυσης
23 Φεβρουαρίου, 2025
Φον ντερ Λάιεν: «Έγινε απολογισμός με τους Στάρμερ και Μακρόν για τις επαφές τους με την Ουάσινγκτον»
23 Φεβρουαρίου, 2025