Τράκαρε με κολωνάκι – Έπαθε ΣΟΚ με αυτό που ανακάλυψε για το αυτοκίνητο (pic)

Ένα ατύχημα με… κολωνάκι ήταν η αιτία να ανακαλύψει τα κουσούρια που είχε το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που αγόρασε!

«Πρόσφατα αγόρασα ένα μεταχειρισμένο Fiat Panda από κάποιον έμπορο αυτοκινήτων το οποίο είχε 1η Άδεια Κυκλοφορίας το 2018 και φαίνονταν ότι είχε διανύσει 15.000 χλμ. εγώ το απέκτησα έναντι 11.000 ευρώ μέσω χρηματοδότησης από τράπεζα», ανέφερε στο Newsauto ο καταναλωτής αρχικά και συνέχισε:

«Στις αρχές Απριλίου από δική μου απροσεξία χτύπησα τον πίσω προφυλακτήρα σε ένα κολωνάκι αλλά επειδή είχα κάνει μικτή ασφάλεια στο αυτοκίνητο έσπευσα να το μεταφέρω σε κάποιο εξουσιοδοτημένο φανοποιείο ώστε να επισκευαστεί η ζημιά.

Αφού κλείστηκε το ραντεβού με τον πραγματογνώμονα έγινε η πραγματογνωμοσύνη και τότε αισθάνθηκα ότι έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι μου καθώς ο ειδικός της ασφαλιστικής εταιρείας με ενημέρωσε ότι το αυτοκίνητο ήταν άσχημα χτυπημένο και είχε τοποθετηθεί σε καλίμπρα ενώ επίσης είναι ολόκληρο βαμμένο!

Το παραπάνω γεγονός μου το επιβεβαίωσαν και οι τεχνικοί του εξουσιοδοτημένου φανοποιείου.

Επειδή έχετε δημοσιεύσει στο παρελθόν για αυτοκίνητα που προέρχονται από ολική διάλυση ανησυχώ μήπως έχω αποκτήσει και εγώ κάποιο όχημα όπως εκείνα που περιγράφατε σε παλιότερο ρεπορτάζ σας.

Πάντως έχω ήδη ενημερώσει την εμπορία ότι ανακάλυψα ότι το όχημα που μου πούλησαν ήταν τρακαρισμένο και ήδη έχω επικοινωνήσει με δικηγόρο ώστε να μπορέσω να αναστρέψω την πώληση και να αποκτήσω ένα ασφαλέστερο και ατρακάριστο αυτοκίνητο».

-Ad-