Τραμπ: Δεύτερη παραπομπή 7 μέρες πριν το τέλος – Απίστευτες εικόνες στο Καπιτώλιο

Εικόνες που δεν έχουν ξαναδεί ποτέ ζουν οι ΗΠΑ, καθώς το Καπιτώλιο στρατοκρατείται.

Και όλα αυτά την ώρα που έχει ξεκινήσει η διαδικασία από την Βουλή των Αντιπροσώπων για την αποπομπή του Ντόναλντ Τραμπ.

Τα μέλη της Εθνοφρουράς που βρίσκονται και μέσα και έξω από το Καπιτώλιο βρίσκονται εκεί καθώς υπάρχουν φόβοι για ένοπλες επιθέσεις από οπαδούς του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ.

Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου είναι πρωτοφανείς. Η επιφυλακή είναι τόσο μεγάλη που τα μέλη της εθνοφρουράς κοιμήθηκαν με πλήρη εξάρτυση στο πάτωμα.

Τραμπ: Δεύτερη παραπομπή 7 μέρες πριν το τέλος

Ο Ντόναλντ Τραμπ αντιμετωπίζει σήμερα μια δεύτερη ιστορική διαδικασία για την παραπομπή του.

Μία εβδομάδα μετά τις βιαιότητες της 6ης Ιανουαρίου, που στοίχισαν τη ζωή σε πέντε ανθρώπους στην Ουάσινγκτον, ενώ ένας κατηγορούμενος έθεσε ο ίδιος τέλος στη ζωή του, η ψηφοφορία έχει προγραμματισθεί γύρω στις 15:00 (τοπική ώρα, 22:00 ώρα Ελλάδας) στη Βουλή των Αντιπροσώπων για το κατηγορητήριο σε βάρος του.

Το κατηγορητήριο αυτό, το οποίο υποστηρίζεται από μεγάλο αριθμό Δημοκρατικών, οι οποίοι ελέγχουν την κάτω βουλή, και έχει αξιοσημείωτη υποστήριξη από λίγους Ρεπουμπλικάνους, αναμένεται να υιοθετηθεί εύκολα.

Ο 45ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα γίνει έτσι σήμερα ο πρώτος στην Ιστορία που θα έχει παραπεμφθεί δύο φορές από το Κογκρέσο στο πλαίσιο διαδικασίας για την καθαίρεσή του.

-Ad-